Medische sites

absorb.com Revisión:


http://eherbalmedicine.com/a/absorb.com.html

 

De invoering Absorberen GT1™ : Biodegradeerbare Vasculaire Steiger - Het Absorberen van de steiger is een nieuwe PCI-therapie; het lost volledig op in de tijd, zodat er niets achter, maar een gepatenteerde, werking, gerestaureerd schip.

 • https://www.absorb.com/bvs-value-proposition Klinische Voordelen en de Praktische Voordelen van het Absorberen GT1™ - Omdat Absorberen BVS lost volledig over een periode van 2-3 jaar, het biedt unieke voordelen voor uw patiënten dat stents niet. Meer informatie.
 • https://www.absorb.com/repair-restore-renew-vessels Hoe Absorberen GT1™ Repareert, Restaureert en Vernieuwt - Leer hoe het Absorberen vasculaire steiger reparaties schepen, en biedt een langdurige voordelen voor patiënten als het herstelt en vernieuwt het vaatstelsel.
 • https://www.absorb.com/patient-outcome-data Leer Waarom de Patiënten de Voorkeur geeft Absorberen GT1™ - Absorberen is gebruikt voor de behandeling van meer dan 125.000 patiënten in meer dan 100 landen. Uitgebreide klinische gegevens toont voordelen van hersteld vasomotorische functie.
 • https://www.absorb.com/frequently-asked-questions Veelgestelde Vragen Over Absorberen GT1™ - Om beter te begrijpen wat Absorberen is, hoe het zich verhoudt tot XIENCE, wat is het verschil tussen de BRS en BV ' s, en nog veel meer. Vind hier antwoorden op veelgestelde vragen hier.
 • https://www.absorb.com/technique-why-absorb Gebruik het Absorberen PSP Implantaat Techniek - Volg de PSP-stappen - de voorbereiding van de laesie, de grootte op de juiste wijze, post verwijden - om u te helpen de beste korte - en lange termijn resultaten voor uw patiënten.
 • https://www.absorb.com/mechanism-of-action Absorberen GT1™ Mechanisme van Actie (MOA) | Hoe Werkt Absorberen - Bekijk de MOA video om te zien hoe dit apparaat herstelt de natuurlijke schip functie, dat is wat onderscheidt Absorberen van alle DES stents die vandaag beschikbaar zijn.
 • https://www.absorb.com/phases-of-resorption Absorberen GT1™ Fasen van de Resorptie | Hoe Werkt Absorberen - Van revascularisatie, verlies van mechanische ondersteuning, en eindelijk ten volle massa verlies en bioresorption, Absorberen de functies heel anders dan een metalen stent.
 • https://www.absorb.com/percutaneous-coronary-intervention De ontwikkelingen in de Percutane Coronaire Interventie (PCI) - Absorberen GT1™ is niet een nieuw type stent. Het's een revolutionaire PCI-behandeling, reparaties en herstelt van een vaartuig te verlaten zonder iets achter.
 • https://www.absorb.com/technique-how-it-works Gebruik de PSP Implantaat Techniek voor het Absorberen GT1™ - Volg PSP implantaat stappen - de voorbereiding van de laesie, de grootte op de juiste wijze, post verwijden - om u te helpen de beste korte - en lange termijn resultaten voor uw patiënten.
 • https://www.absorb.com/clinical-trials Absorberen GT1™ Klinische Veiligheid En Effectiviteit Gegevens - Zie de details en de analyse van klinische testresultaten voor de veiligheid en de doeltreffendheid van de biodegradeerbare vasculaire steigers (BVS).
 • https://www.absorb.com/important-safety-information Absorberen GT1™ Belangrijke Veiligheids-Informatie (ISI) - Zie Belangrijke veiligheidsinformatie voor het Absorberen GT1™, met inbegrip van indicaties, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen en andere waarschuwingen.
 • https://www.absorb.com/for-your-patients Informeren van Patiënten over Biodegradeerbare Vasculaire Steigers - Zie nuttige ondersteunende informatie en middelen te bieden patiënten als u het geven van deskundig advies en onderwijs over Absorberen GT1™.
 • https://www.absorb.com/resources-online-media-kit BVS Resources: Download Online Media Kit - Download de media kit omvat documenten, afbeeldingen en video ' s met betrekking tot Absorberen GT1™ en toegang tot de steiger van de grootte van de matrix om te zien beschikbare grootte-opties.
 • https://www.absorb.com/stent-size-charts Absorberen GT1™ Stent matentabel - Meer informatie over de verschillende maten van de te Absorberen biodegradeerbare vasculaire steigers (BV ' s) die beschikbaar zijn.
 • https://www.absorb.com/sign-up-for-updates Ontvangen Absorberen GT1™ Steiger Updates - Aanmelden om op de hoogte houden van updates, klinische trial resultaten en de uitkomst voor de patiënt met betrekking tot Absorberen biodegradeerbare vasculaire steigers.

  País: 178.79.243.169, Europa, IT

  Ciudad: 12.1097 , Italië

 • Tommy - Artikel besitzt einen negativen Aspekt

  Allgemein ist dieses Produkt hochwertig verarbeitet und auch schon anzusehen. Getestet haben wir dieses Kuschelsäckchen noch nicht, da unsere Kleine in diesen Tagen auf die Welt kommt.

 • dem Skeptiker - Prinzipiell eine sehr gute Tastatur aber nicht ganz perfekt.

  Das Gehäuse hat außen einige scharfe Kanten - gut die kann man wegschleifen - ansonsten ist die Tastatur aber doch recht gut verarbeit.

 • M. Jürgen - Preis - Leistung passt

  Installation und Aufbau sehr einfach. Bild und Tonqualität für diesen Preis wunderbar, mit den drei Boxen hinten 1x Bass und zwei normal ist der Klang auch in Ordnung. Meiner Meinung nach ist dieser TV um diesen Preis 1A.