Medische sites

"V" - Medische sites:


http://eherbalmedicine.com/v/

 

venicegov.com: Welkom op de officiële Website van de Stad Venetië, FL

venice, florida, veniceflorida, gemeenteraad, strand, hoge kwaliteit van leven, het bedienen van de burgers, kosten-effectieve dienstverlening, de stad van venetië, de gemeenschap, het vuur, de stad, de geschiedenis, de politie, venicepolice.com de groei van beheer, vergunningen, groei, nieuws, strand, golf, zand, ave, restaurants, hotel, real, estate, vakantie, paradijs, golf, venetië fl

vospine.com: Het delen van een Leren Ervaring

Networking platform voor mensen met dezelfde interesses te ontmoeten en hun ervaringen kunnen delen; delen van hun ideeën, informatie die ze hebben en iets anders dat kan helpen beter hun leven samen. VoSpine is de plek om te ontmoeten en je mentor en hands-on informatie van iemand die heeft ervaren wat je bent of wilt beginnen met het ervaren en ook de juiste gelegenheid,evenement en alle andere dingen die je nodig hebt.

vcinme.typepad.com: de vc in mij.....

Welkom! Dit blog uitzendingen van mijn gedachten over sectoren van belang in mijn rol als venture capitalist evenals andere ideeën of lekkernijen op de zaken van het ondernemerschap. Ik hoop aan te gaan met ondernemers, VCs, en iemand anders in dialoog!