Medische sites

bemtratar.com Revisión:


http://eherbalmedicine.com/b/bemtratar.com.html

 

Goede Deal | alles over natuurlijke geneeskunde en de alternatieve! - Goed te Behandelen is - Voelen-gezond, op deze site vindt u de beste informatie over natuurlijke geneeswijzen en alternatieve, alles over planten en natuurlijke geneesmiddelen.

 • http://bemtratar.com/artigos/principais-mais-valias-limao-seu-quotidiano De belangrijkste voordelen van citroen in je dagelijks leven | Goed te Behandelen - Ontdek de belangrijkste voordelen van citroen in je dagelijks leven: een onschatbare bron van vitaminen, het maakt de huid mooier...en nog veel meer!
 • http://bemtratar.com/artigos/10-beneficios-pratica-acupuntura 10 voordelen van de praktijk voor acupunctuur | Behandeling - Te weten 10 voordelen van de praktijk voor acupunctuur: de behandeling van migraine hoofdpijn, vermindering van allergieën...en nog veel meer!
 • http://bemtratar.com/artigos/top-5-oleos-essenciais-para-tratar-queimaduras-feridas Top 5 essentiële oliën voor de behandeling van brandwonden en wonden | Behandeling - De therapeutische werking van de etherische oliën zijn bekend, en de waarheid is dat er sprake is van een essentiële olie is perfect voor elke... in het geval van brandwonden en wonden, zijn er vijf – effectief, natuurlijk.
 • http://bemtratar.com/artigos/5-motivos-para-comecar-beber-agua-com-limao-hoje 5 redenen om te beginnen met het drinken van water met citroen vandaag | Goed te Behandelen - Fruit veelzijdig, de citroen kan het toevoegen van een aantal voordelen die bijdragen aan de gezondheid-geoptimaliseerd en welzijn gegeneraliseerde – gewoon elke dag beginnen met een glas warm water, gemengd met het sap van een halve citroen. Aangezien de ondersteuning op het gewichtsverlies, verbetering van de huid en de juiste werking van het lichaam, een glas water met citroen per dag... weet niet eens het goede dat je deed!
 • http://bemtratar.com/artigos/como-emagrecer-com-aromaterapia Hoe om gewicht te verliezen met aromatherapie | Goed te Behandelen - Aromatherapie behoort tot de uitgebreide lijst van complementaire therapieën die, meer dan de laatste paar keren waren ze winnen elke keer meer volgelingen in het kader van de alternatieve geneeskunde. Belooft een lager stress, helpen u de zorg van uw gezondheid in het algemeen, en zelfs helpen met het verliezen van die extra kilo ' s. Maar het is immers op basis van deze therapie, en wie kan het gebruiken? Kan aromatherapie helpen je echt wie je wilt om gewicht te verliezen?
 • http://bemtratar.com/artigos/5-mimos-naturais-para-oferecer-dia-mae 5 heerlijke natuur te bieden op moederdag | Goed te Behandelen - Een moeder houdt ervan om verwend te worden en je doet het instinctief, zonder na te denken, zonder te vragen iets terug... zelfs zo, op moederdag ze verdient het om verwend te worden van kop tot teen! Hoe? Waarom niet voor te bereiden en bieden u een behandeling van natuurlijke zodat ze de zorg van uw huid, haar of gezicht? Kies een van deze 5 heerlijke natuurlijke (of alle!), voorbereiden en zet in een schattig potje met een etiket past voordat u bieden. Een gift van 100% natuurlijk voor een moeder die schitteren in haar dag!
 • http://bemtratar.com/artigos/10-chas-amor-naturais-para-dia-namorados 10 thee van de liefde natuurlijk voor Valentijnsdag | Goed te Behandelen - Er zijn verschillende manieren om gezond en gezellig om Valentijnsdag te vieren en één van hen kan zeer goed worden rond een dampende kop thee... Na al die thee kan ook heel romantisch zijn – denk alleen al van de geuren, de smaken, de hitte en de therapeutische eigenschappen, sommige zijn echt afrodisiacum! Vallen in liefde met deze tips en natuurlijke en heeft een heerlijke Saint Valentine ' s Day...
 • http://bemtratar.com/artigos/5-batidos-naturais-para-recuperar-energia 5 shakes natuurlijk om te herstellen van de energie En de Behandeling van - De stress van het dagelijks leven, de duizend-en-één afazares en de rush tussen werk, thuis en op school laat een persoon binnen de grenzen van hun energie... Een van de beste natuurlijke therapieën ter bestrijding van vermoeidheid en het herstellen van de energie gaat door de consumptie van smoothies lekkere, 100% natuurlijke en reenergizantes. Probeer het uit!
 • http://bemtratar.com/artigos/curas-naturais-para-12-queixas-comuns Natuurlijke geneeswijzen voor 12 voorkomende klachten | Goed te Behandelen - Helaas, de dag-tot-dag kan ons verrassen met onaangename situaties en verschillende vormen van ziek-zijn. Voordat je naar het vak van medicijnen of tijdens het wachten voor een query, probeer deze natuurlijke geneeswijzen een aantal van de meest voorkomende klachten.
 • http://bemtratar.com/artigos/top-5-tratamentos-naturais-para-constipacao De Top 5 van natuurlijke behandelingen voor constipatie | Goed te Behandelen - De Winter is altijd synoniem met verkoudheid – vervelende en soms moeilijk te genezen, het gebruik van traditionele geneesmiddelen hebben vaak een nadeel: ze veroorzaken slaperigheid. Echter, de alternatieve geneeskunde raadt 5 natuurlijke behandelingen voor het verlichten van de symptomen die gepaard gaan met obstipatie, bespoediging van het herstel.

  País: 188.93.231.239, Europa, PT

  Ciudad: -9.1394 , Portugal

 • Jörn Dührkoop - gut und günstig

  zuerst war ich sehr skeptisch ob es funktioniert, da es so viele schlechte Bewertungen gab. Doch für 1,82 €, selbst wenn. Ich probierte es mit meinem HannSpree Fernseher und meiner PS3 Slim aus, und...

 • kai Wickel - super taschenlampe!

  so eine Taschenlampe für dass Geld,für den Otto normal Verbraucher kann ich nur weiter empfehlen, sowas kauft man sich 1 mal und hällt ne halbe Ewigkeit,licht,mehr als ausreichend,hell, meinte ich hätte einen flutlichtstrahler auf dem sportplatz,lichtkegel sehr groß,bin absolut zufrieden...deshalb 5 Sterne.

 • Susi - Gute Bedienung, Leistungsstark

  Ich bin sehr zufrieden mit dem Gerät. Für den normalen Hausgebrauch völlig ausreichend. Kaufempfehlung bei diesem Preis und sehr guter und gewohnter Bosch-Qualität.

 • Beauty junkie - Der beste Drucker EVER!

  Nie einen schnelleren und zuverlässigeren Drucker gesehen. Volle Empfehlung!!! Wir haben viele Drucker probiert - viele Frösche geküsst - dieser hier ist ein Primus.

 • Kentauros - Regelmäßig im Gebrauch

  Für den Preis einfach unschlagbar. Ich nutze den Kocher 2-3x in der Woche, experimentiere viel und habe immer perfekte Ergebnisse. Egal ob Reis, Kichererbsen, Linsen- in dem Kocher klappt alles! Die Nutzung ist idiotensicher und von der Menge werden 1-2 Personen locker satt.

 • Holladiewaldfee - Das verstörende Narzissmus Prinzip

  Was mir nach dem Lesen des Buches 1000 prozentig klar ist, ist, dass Matthias Steiner gerade nicht, wie ich irrtümlich dachte, ein selbstloses aufklärendes Buch über Bewegung/ Ernährung/ Abnehmen geschrieben hat. Stattdessen fand ich mich in einer Art Fotoalbum wieder: Bilder des noch dicken Matthias, Bilder seiner tollen schlanken Frau (die trotz ihres Alters und 2 Kindern immer noch eine Wahnsinnsfigur hat - O-Ton Steiner), Bilder seiner Kinder, aber vor allem unzählige Bilder des erschlankten Matthias in meist knallengen Oberteilen in angeblichen Alltagsposen (mal mit mal ohne neckischer Baskenmütze, sinnierend über einer Tasse Kaffee, Schilder hochhaltend etc etc). Gefühlt 2 Matthias Bilder pro Seite.