Medische sites

centreforcancerbiology.org.au Revisión:


http://eherbalmedicine.com/c/centreforcancerbiology.org.au.html

 

Centrum voor Kanker Biologie - Het Centrum voor Kanker Biologie voert een world-class programma van onderzoek, het maken van baanbrekende ontdekkingen in de fundamentele oorzaken van kanker en het vertalen van deze ontdekkingen naar nieuwe manieren om het voorkomen en behandelen van deze ziekte.

 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/support-our-research/ Steun ons Onderzoek - U kunt een donatie doen op elk moment door directe storting, het sturen van een cheque of postwissel, via de telefoon of door het invullen van het donatieformulier.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/menu/Vacancies/ Posities Vacant - Bent u een dynamische postdoctoraal onderzoeker met een geest vol van ideeën en interesse in het onderzoek naar kanker? Kom dan bij ons werken.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/research/ Onderzoek - Het Centrum van Kanker Biologie is een centre for excellence in het onderzoek naar kanker, blijkt uit een output van belangrijke publicaties en ondersteund door het wereld klasse faciliteiten, met inbegrip van de nieuw opgerichte ACRF Cancer Genomics Faciliteit.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/research/laboratories-overview/ Laboratoria - Onze cutting-edge onderzoek laboratoria worden geleid door hoog aangeschreven wetenschappers die samen met hun teams het maken van belangrijke wetenschappelijke ontwikkelingen.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/students/ Studenten - Het Centrum voor Kanker biologie biedt u de kans om uw onderwijs in een inspirerende en internationaal gerenommeerde onderzoeks-omgeving.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/students/research-opportunities/ Student Research Kansen - De CCB wil een centrum van internationaal erkende cancer research excellence, het bereiken van tastbare resultaten voor patiënten met kanker.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/news-and-events/seminars/ Seminars - Onze seminar-programma is een uitbreiding van het bereik van het Centrum voor Kanker Biologie en het smeden van banden over het onderzoek van de gemeenschap. Alle onderzoekers zijn van harte welkom deze bij te wonen.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/news-and-events/ANZSCDB-Adelaide-meeting/ 6e ANZSCDB Adelaide Vergadering - de 6e Adelaide vergadering van de Australische en Nieuw-Zeelandse Maatschappij voor Cel-en Ontwikkelingsbiologie. Dit jaar is het evenement zal worden gehouden op maandag 14 November.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/news-and-events/barossa-meeting/ 8e Vergadering Barossa - De Barossa Vergaderingen bij elkaar brengen van de wereld's beste wetenschappers bespreken de nieuwste ontwikkelingen in de cel signalering in-en vaatziekten.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/news-and-events/clifford-prize/ Clifford Prijs - De Clifford Prijs voor Onderzoek naar Kanker is een Internationale Prijs uitgereikt in de erkenning van de uitstaande kanker onderzoek leidt tot significante resultaten te komen.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/acrf/ ACRF Cancer Genomics Faciliteit - Over de laatste 10 jaar, technologische ontwikkelingen hebben een sterk versnelde ons begrip van de genetica en genomics van erfelijke ziekten en kanker.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/acrf/equipment/ Apparatuur - Ons uitgebreide assortiment van lab-apparatuur en computers en data-opslag apparatuur is beschikbaar voor gebruik door de ruimere wetenschappelijke gemeenschap.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/news-and-events/latest-news/enterprising-research-revealing-information-about-disease-progression-in-cancer/ Ondernemende Onderzoek: het Onthullen van informatie over de progressie van de ziekte kanker - CCB's Dr Michael Samuel werkt nauw samen met de Toekomst Industrieën Instituut om te zoeken naar manieren van het meten van veranderingen in de stijfheid rond kanker te helpen artsen geven patiënten prognostische informatie over hun ziekte. Zijn project overeenkomt met het onderzoeksthema ' s 'Kanker' en 'de Transformatie van Industrieën'.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/news-and-events/latest-news/anzscdb-presidents-medal/ Prof Sharad Kumar toegekend ANZSCDB President's Medaille - De CCB feliciteert Prof. Sharad Kumar wordt toegekend Australië en Nieuw-Zeeland Maatschappij voor Cel-en Ontwikkelingsbiologie (ANZSCDB) President's Medaille.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/news-and-events/latest-news/ross-wishart-memorial-award-2016/ Ross Wishart Memorial Award 2016 - Sarah Boyle won de Australian Society for Medical Research Ross Wishart Memorial Award 2016
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/news-and-events/latest-news/dr-sophie-wiszniak-has-won-the-2016-mary-overton-early-career-fellowship/ Dr. Sophie Wiszniak heeft gewonnen 2016 Maria Overton het Begin van de Loopbaan Fellowship - Dr. Sophie Wiszniak heeft gewonnen 2016 Maria Overton het Begin van de Loopbaan Gemeenschap voor het nastreven van haar onderzoek in het ontrafelen van de mysterieuze oorzaak van aangeboren hartafwijkingen, een gemeenschappelijk probleem dat één op de 100 baby ' s.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/news-and-events/latest-news/developmental-cell-2015/ CCB Onderzoekers link ontdekken tussen het remmen van 14-3-3ζ eiwit en snellere wondgenezing - Onderzoekers in de Tumor micro-omgeving Laboratorium geleid door Dr. Michael Samuel, in samenwerking met collega ' s van de CCB en de Garvan Institute hebben ontdekt dat de remming van de moleculaire chaperonne-eiwit 14-3-3ζ versnellen van de genezing van de huid wonden tweeledig.http://www.cel.com/developmental-cel/abstract/S1534-5807(15)00761-3
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/news-and-events/latest-news/accelerating-discovery-towards-cancer-diagnosis-and-treatment/ Het versnellen van ontdekking naar diagnose en behandeling van kanker - Het Centrum voor Kanker Biologie (CCB) is bekroond met $2 miljoen subsidie van de Australische Cancer Research Foundation (ACRF) voor het instellen van de wereld-klasse ACRF Kanker Ontdekking Accelerator facility in Adelaide. De subsidie werd gepresenteerd op de ACRF awards diner in Sydney laatste nacht.
 • http://www.centreforcancerbiology.org.au/news-and-events/latest-news/National_First/ Nationale primeur voor SA Pathologie en CCB - SA Pathologie, Genetica en de Moleculaire Pathologie laboratorium in samenwerking met de CCB ' s genomic research facility, is de eerste in Australië te ontvangen NATA accreditatie voor 'whole exome sequencing' – het testen van de complete set van menselijke genen in een enkele test.

  País: 130.220.0.67, Oceanië, AU

  Ciudad: 138.6081 Zuid-Australië, Australië

 • Lucian Lacusta - Not working as TimeCapsule with mac over wifi

  My bad, probably, I didn't understand that this product will not work over wifi as a TimeCapsule for mac. Sucks big time, considering the price

 • TLau - Für den Preis absolut in Ordnung

  Hallo ich nutze die Skysta2 Karte in Verbindung mit der CSL - Schnittstellenkarte PCI-Express (PCIe) zu PCI da ich das Mainboard ASUS H81M-PLUS besitzte und leider keine PCI Schnittstelle hab. Ich muß sagen Plug & Play ist die Karte nicht aber unter Windows 10 habe ich sie in nicht mal 10 min. am laufen gehabt. Nur wegen dem nicht Plug & Play ziehe ich einen Stern ab (Leider gibt es keinen halben Stern).

 • Michael Fein - Verlagsunwesen

  Sicher verkraftet es der Rechtsstaat, wenn auch ein verurteilter Kindermörder ein Buch schreibt. Jedenfalls kann er sich, wenn er selbst bewußt die Öffentlichkeit sucht, nicht auf seine Privatsphäre berufen und die Verbreitung seines Namens verhindern zum Zwecke einer angeblichen Resozialisierung.