Medische sites

cocentrix.com Revisión:


http://eherbalmedicine.com/c/cocentrix.com.html

 

CoCENTRIX Health and Human Services Software biedt Gecertificeerde EPD-en Case Management Oplossingen van de overheid en de Gemeenschap Aanbieders - CoCENTRIX is een Health and Human Services Software bedrijf dat innovatieve oplossingen te verbinden, samenwerken en coördineren van zorg-en dienstverlening binnen en tussen Gezondheid en de Menselijke Diensten, Onderwijs, Justitie & Openbare Veiligheid, Community Service Providers en de Consumenten die ze bedienen. De hefboomwerking van meer dan 32 jaar in HHS expertise, CoCENTRIX optimaliseert het gehele continuüm van zorg met consumer-centric-oplossingen voor organisaties die het automatiseren en het aanzienlijk verbeteren van de klinische, financiële en operationele resultaten.

 • http://cocentrix.com/platform/cocentrixccp/ De CoCENTRIX Coordinated Care Platform (ccp) - CoCENTRIXccp - De CoCENTRIX Coordinated Care Platform (ccp) helpt uw organisatie om succesvol te zijn in de business en levering van gezondheid en de menselijke diensten.
 • http://cocentrix.com/about/ Health and Human Services Technology Company - Over CoCENTRIX - CoCENTRIX is een Health and Human Services-Technologie bedrijf dat innovatieve oplossingen voor de Gezondheid en de Menselijke Diensten, Onderwijs, Justitie, Consumenten
 • http://cocentrix.com/resources/arkansas-care-coordination-resource-planning Staat Arkansas Selecteert CoCENTRIX voor de gehele Staat de Zorg Coördinatie en Resource Planning - CoCENTRIX - Arkansas Department of Human Services (ADHS) heeft gekozen voor de CoCENTRIX ter vergemakkelijking van de herschikking van institutionele en community-based services, betaling verbetering, en zorg voor de coördinatie van de staat Arkansas
 • http://cocentrix.com/platform/cocentrixccp/for-community-providers Voor De Gemeenschap Aanbieders - CoCENTRIX - De CoCENTRIX Coordinated Care Platform (ccp), stelt de Gemeenschap Aanbieders om te gedijen in de business van het leveren van Gezondheid en de Menselijke Diensten.
 • http://cocentrix.com/resources/transitions-of-care-between-criminal-justice-human-services/ Overgangen van de Zorg Whitepaper: het Faciliteren van Positieve Overgangen tussen de Criminal Justice and Human Services - Het leven is vol van overgangen, soms positief en soms uitdagend. Overgangen van de zorg van de opsluiting van de gemeenschap te leven; van de gedetineerde burger; van een dader om het leven van een gezagsgetrouwe leven; dit zijn enkele van de meest uitdagende overgangen geconfronteerd door iedereen. Bovendien, wanneer de persoon die deze overgang heeft een verstandelijke handicap of een ernstige ziekte, de uitdagingen zijn zeer vermenigvuldigen.

  País: 192.232.219.78, Noord-Amerika, US

  Ciudad: -95.4739 Texas, Verenigde Staten

 • P.W. - Top Leistung in jeder Lage

  Anfangs war ich wirklich skeptisch und sehr argwöhnisch was diesen Monitor betrifft. Jedoch schon nach der, zugegeben sowohl langwierigen als auch nötigen, Einstellung waren alle Bedenken beseitigt. Auch der oft monierte wackelige Fuß zeigt sich bei mir nicht. Die eigentlich sehr edele Optik in Klavierlack empfinde ich zwar als sehr schön, jedoch muß man auch wirklich jeden Tag seinen Schreibtisch, inkl. Monitor natürlich, staubwischen - als Mann natürlich meine "liebste" Beschäftigung!

 • Tanja H. - Völlig ungeiegnet !!!

  Da die erste Maschine defekt geliefert wurde musste ich erst auf Ersatz warten. Wie immer bei Amazon völlig Reibungsloser Ablauf und guter Service !!!! Dafür DANKE !