Medische sites

dentalworld.com.ph Revisión:


http://eherbalmedicine.com/d/dentalworld.com.ph.html

 

Tandheelkundige Wereld Manila | Uw Complete Tandheelkundige Zorg Shop - Voor de beste tandheelkundige behandeling in de Tandheelkundige Wereld Manila met vestigingen in St. Luke ' s Medical Center, Glorietta 3 en SM Winkelcentrum van Azië. Maak nu een afspraak en krijg betaalbaar en de kwaliteit van tandheelkundige diensten.

 • http://www.dentalworld.com.ph/about-us Tandarts St. Luke ' s Medical Center, QC, Glorietta, een Winkelcentrum van Azië - Tandheelkundige Wereld Manila is de geconsolideerde merknaam van 3 dental centra geleid door Dr. Malony L. Santos. MLS Tandheelkundige Kliniek was de naam van de eerste kliniek die werd opgericht in 1996. Ontdek hoe ze tot stand kwamen..
 • http://www.dentalworld.com.ph/smile-makeovers Smile Make-Overs | Tandheelkundige Wereld Manila - Geen behoefte om te bezuinigen op uw glimlach. Als je de ontevreden met de manier waarop u smeden, die sympathieke rondingen in het knipperen van die parelwitte tanden, omdat van een tandheelkundige aandoening, zijn er's altijd een reden om te lachen. Wij bij Tandheelkundige Wereld Manila biedt iedereen met de juiste redenen om het leven te vieren door te knutselen die glimlach, die wordt verlicht uw wereld. Porseleinen Facings
 • http://www.dentalworld.com.ph/dental-services-rates Tandheelkundige Diensten Tarieven | Tandheelkundige Wereld Manila - Wij bieden de grootste service tegen een zeer betaalbare prijs. Geniet van de voordelen van onze state of the art faciliteiten met onze goed opgeleide professionele tandarts. Informeer nu en ontvang leuke kortingen!
 • http://www.dentalworld.com.ph/dental-tourism Dental Toerisme Manila| Filipijnse Tandartsen - De Filippijnen is steeds een voorkeur tandheelkundige toerisme hub dankzij de betrouwbare Filippijnse tandartsen zoals Dr. Maloney & klinieken zoals Tandheelkundige Wereld Manila.
 • http://www.dentalworld.com.ph/what-we-offer/cosmetic-dentistry Cosmetische Tandheelkunde Manilla Filippijnen - Tandheelkundige Wereld Manila biedt diverse speciale behandelingen dekking van Cosmetische Tandheelkunde, Tandheelkundige Implantaten, Prosthodontics (Kunstgebit), Orale Chirurgie, Parodontologie, een wortelkanaal behandeling, Orthodontie en TMJ onder anderen.
 • http://www.dentalworld.com.ph/what-we-offer/dental-x-ray-services-and-diagnostics Dental X-ray Diensten Manila - Een van de Tandheelkundige Wereld Manila ' s grote voordelen ten opzichte van andere tandheelkundige klinieken is dat wij hebben onze eigen laboratorium, zodat tandheelkundige problemen worden onmiddellijk behandeld, en alle procedures die nodig zijn gedaan in huis.
 • http://www.dentalworld.com.ph/blogs/more-about-dental-implants Tand Implantaten Manilla, Implantaat Tandarts Filippijnen - Aan het roer van de Tandheelkundige Wereld Manila is Dr. Malony L. Santos, een deskundige arts met een uitgebreide opleiding in verschillende gebieden van de tandheelkunde. Het invullen van het team zijn bevoegde tandartsen, tandheelkundige verpleegkundige assistenten, technici en betrouwbaar personeel, klaar om patiënten te helpen met een probleem.
 • http://www.dentalworld.com.ph/photo-gallery Foto Gallery | Tandheelkundige Wereld Manila - Tandheelkundige Wereld Manila beschikt over de nieuwste tandheelkundige voorzieningen, zoals een eigen laboratorium, om u de beste tandheelkundige dienst in Manilla, Filippijnen. Blader door onze gallery te zien van de verschillende apparatuur die onze patiënten de meest mooie en gezonde glimlach.
 • http://www.dentalworld.com.ph/meet-dentists/dr-malony-santos Dr Malony L Santos, Tandheelkundige Wereld Manila - Al bepaald te worden van een tandarts van toen hij nog heel jong, Dr. Malony Lopez Santos heeft tot doel de beste technologieën en praktijken in de sector voor zijn patiënten.
 • http://www.dentalworld.com.ph/meet-dentists/dr-mary-ann-alatraca Dr. Mary Ann Alatraca | Tandheelkundige Wereld Manila - Dr. Mary Ann Alatraca verdiende haar dental-diploma van de University of the East College of Dentistry. Gedurende haar carrière heeft ze gewerkt, zowel in de tandheelkundige veld en het bedrijfsleven. Naast het beoefenen van de algemene tandheelkunde, haar professionele ervaringen zijn het beheer en de administratie kreeg van het business process outsourcing-industrie, global management van bedrijven en haar familie's business.
 • http://www.dentalworld.com.ph/meet-dentists/dr-agustin-mendoza-iv Dr. Agustin Mendoza IV | Tandheelkundige Wereld Manila - Dr. Agustin Mendoza is afgestudeerd aan de Universiteit van het Oosten in 1997. Hij was zeer gedreven in zijn vak en heeft zijn artistieke kant gebruikt hij in het herstellen van de glimlach van zijn patiënten. Hij maakt altijd zeker van zijn dat hij is geupdate met wat nieuwe en trendy op het gebied van de tandheelkunde, zodat hij kan deel nieuwe ideeën en oplossingen voor zijn patiënten. Hij is zeer attent en begrijpen de bezorgdheid van een van zijn patiënten. Voorkeuren:
 • http://www.dentalworld.com.ph/meet-dentists/dr-genelyn-calixto Dr. Genelyn Calixto | Tandheelkundige Wereld Manila - Dr. Genelyn Calixto is afgestudeerd aan de Universiteit van de Oost - Manila in 1992. Ze had haar preceptorship cursus in TMJ-Othodontics onder Dr. Lolita Fandialan die pinoneered Temporomandibular Dysfunctie Behandeling in de Filippijnen en werkte nauw samen met de van 1993 tot 1998. Ze is ook een van de oprichters van de Filippijnse Vereniging van Functionele Kaak Orthopedie (PAFJO). Sinds 1998 heeft ze geconcentreerd haar praktijk in TMJ-Orthodontie en is actief geweest in het bijwonen van seminars in verband met TMJ en Orthodontie.
 • http://www.dentalworld.com.ph/meet-dentists/dr-inocencio-alvin-pineda Dr. Inocencio Alvin Pineda | Tandheelkundige Wereld Manila - Dr. Inocencio Alvin Pineda studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van het Oosten. Zijn expertise Orthodontie en kaakchirurgie. Hij is lid van de PDA Manilla Tandheelkundige Hoofdstuk. Zijn vader is ook een tandarts en moedigde hem aan tot het nemen van de tandheelkunde. Met de hulp en aanmoediging van zijn moeder, hij ontwikkelde geduld en is nu succesvol in zijn carrière.
 • http://www.dentalworld.com.ph/meet-dentists/dr-cristine-joy-benson Dr. Cristine Vreugde Benson | Tandheelkundige Wereld Manila - Dr. Cristine Vreugde Benson is een van de experts in Pediatic Tandheelkunde die is afgestudeerd aan de Universiteit van het Oosten (UE). Ze kocht haar ervaringen van Pediatic Tandheelkunde Center Phils, Filippijnse Academy of Esthetic Dentistry Preceptorship en Vooraf Orthodontie. Ze is momenteel ook verbonden met een Filippijnse Pediatric Society, Inc. en de Internationale Vereniging van de Orthodontie.
 • http://www.dentalworld.com.ph/meet-dentists/dr-ronald-joaquico Dr. Ronald Joaquico | Tandheelkundige Wereld Manila - Dr. Ronald Joaquico, een expert in de Orale Chirurgie en Implantologie, is een trots lid van de PDA Bulacan Hoofdstuk. Een afgestudeerde van de Universiteit van het Oosten is één van de bekendste scholen in de tandheelkunde. Hij verdiende zijn ervaring door middel van trainingen om UP-PGH kaakchirurgie & Ziekenhuis Tandheelkunde Externship, Basic Life Support en TOT de Tandheelkundige Implantologie.
 • http://www.dentalworld.com.ph/meet-dentists/dr-miguel-carlo-divina Dr. Miguel Carlo Divina | Tandheelkundige Wereld Manila - Een afgestudeerde van Centro School University, Dr. Miguel Carlo Divina biedt een uitstekende service in de Orthodontie, Cosmetische Tandheelkunde en kaakchirurgie. Hij onderging de opleiding van ORIS, DACI, AED, PEDOCOP en PPS die hielp hem af 3 verschillende soorten velden in de tandheelkunde. Hij koos voor deze specialisaties om hem te helpen de ontwikkeling van zijn vaardigheden en geeft de beste behandeling voor patiënten met dergelijke gevallen.
 • http://www.dentalworld.com.ph/meet-dentists/dr-irma-medrano Dr. Irma Medrano | Tandheelkundige Wereld Manila - Dr. Irma Medrano klaar tandheelkunde aan de Universiteit van het Oosten en heeft TMJ (Temporomandibular joint stoornis) als haar vakgebied. Zij deed haar kennis en ervaring uit Azië-Amerika Academy en Functionele Orthodontie en TMJ. Ze is momenteel ook geassocieerd met Parañaque Tandheelkundige de Samenleving.
 • http://www.dentalworld.com.ph/meet-dentists/dr-cherrylyn-merete Dr. Cherrylyn Merete | Tandheelkundige Wereld Manila - Dr. Cherrylyn Merete is een young professional die een licentiaat in de tandheelkunde van Onze-lieve-Vrouw van Fatima Universiteit. Ze heeft een warme en sprankelende persoonlijkheid welke is de reden waarom de patiënten in de Tandheelkundige Wereld Manila je comfortabel voelt met haar. Voor Dr. Cherrylyn, zijnde een tandarts is niet alleen over de carrière en beroep, maar ook over passie. Het zien van de mooie glimlach voor elke patiënt met een gezicht geeft haar een gevoel van voldoening en inspireert haar om haar best doen in elke mogelijke manier.

  País: 66.147.244.77, Noord-Amerika, US

  Ciudad: -111.6133 Utah, Verenigde Staten

 • glsbach - Ultraschallreiniger

  Dieses Gerät entspricht ganz meinen Vorstellung und ist für den Hausgebrauch bestens geeignet. Sehr empfehlenswert.

 • marieli - viel besser als ich dachte

  Ich habe ziemlich lange überlegt, welches 7" tablet ich mir kaufen soll. Was ich gelesen hatte klang vielversprechend, aber die ersten Rezenzionen waren nicht so toll und ich zögerte. Dann wurden die Rezensionen besser und es gab auch mehr Tests in Netz. Was für den Kauf sprach war HDMI, was der Konkurrent nicht hat und das exzellente Display. Das es letztlich ein Amazon-Verkaufsprodukt ist, ließ meine Skepsis nicht kleiner werden. Trotzdem hatte ich aufgrund der Ausstattung immer noch das Gefühl das der Fire HD so schlecht nicht sein kann.

 • Wunderteam - Schockiert von der Zensur bei Amazon

  Tolles Buch - must read! Schockiert bin ich von der Zensur bei Amazon!!! Im Februar konnte ich das Buch noch direkt bei Amazon bestellen - dann kommt ein kleiner Mainstream Medien Skandal und schon knickt der Gigant ein??? Als ehemaliger Buchhändler muss ich mich Fremdschämen.

 • JimmyTouch - Malerisch...Verträumt...einfach Wunderschön

  Ich hatte die Demo kürzlich geladen, es just 4 fun mal angetestet und kam nicht mehr davon los und hab's sofort bestellt.