Medische sites

dentexcel.ro Revisión:


http://eherbalmedicine.com/d/dentexcel.ro.html

 

hyper kliniek dentexcel - Presentatie CabinetVa dank u voor uw bezoek aan de website uluiClinicii Deuk Excel !Onze Site bevat belangrijke informatie die u zal helpen om vertrouwd te raken met onze activiteit en antwoorden op de meest voorkomende vragen. Daarnaast kunt u altijd contact met ons op, wij beantwoorden elke aanvragen. Wij waarderen in het bijzonder in de gelegenheid heeft gesteld en zal het de kwaliteit van tandheelkundige zorg in de toekomst. In de Kliniek Deuk Excel die u zal worden behandeld allen tijde met respect, met vriendelijkheid, met aandacht. We streven naar de beste diagnose en behandeling die tandheelkunde kan bieden. Wij zijn van mening dat dit doel kan worden bereikt door middel van een continue dialoog tussen u en ons team. Wij moedigen u aan om betrokken te raken bij uw eigen behandeling en om vragen te stellen. In onze opinie, een patiënt geïnformeerd en betrokken is, meer kans hebben om de hoogste mate van zorgvuldigheid en we hopen met u samen te werken. Het lokaliseren handig op de straat van de Grondwet, Nr 4, in Focsani, en de parking van de Kliniek voor tandheelkunde Deuk Excel vult de moderne sfeer, comfortabele, vriendelijke en ontspannen sfeer, die u omringen tijdens Uw bezoek aan de tandarts.U zult worden begroet door een vriendelijke medewerkers die u zullen besteden een paar minuten met u voor te bereiden op het overleg. Gelieve vragen zonder aarzeling en om eventuele problemen op, zodat we kunnen direct reageren.In de wachtkamer. u kunt bladeren door de verschillende tijdschriften, of om te kijken naar de programma ' s op tv. In de kliniek is er wi-Fi breedband, dus we nodigen u uit om te surfen op het web of het controleren van e-mail tot het moment van raadpleging.Onze kliniek is uitgerust met moderne technologie om ons te helpen georganiseerd te worden en om contact te houden met onze patiënten. We zijn trots op het gebruik van een elektronische dienst van communicatie die ons in staat stelt om te verzenden een bevestiging berichten en herinneringen van afspraken zo goed als nieuwe informatie aan computers en mobiele telefoons van de patiënten.


País: 72.52.140.14, Noord-Amerika, US

Ciudad: -84.636 Michigan, Verenigde Staten

  • Chris R. - Pflichtlektüre - absolut lesenswert!

    Wer wissen will, wie es derzeit um Land und Regierung bestellt ist, dem sei das Buch wirklich ans Herz gelegt. Die Lektüre ist zutiefst deprimierend, sorgt aber für die nötige Klarheit, sofern man keine Angst vor der Wirklichkeit hat ...

  • L. Reinhard - Ein riesen spaß

    Früher war es immer "Fisch oder Titten". Endlich gibt es beides in einem Produkt. Großartig! Schade dass es für 2015 keinen gibt.