Medische sites

idexx.com.au Revisión:


http://eherbalmedicine.com/i/idexx.com.au.html

 

IDEXX Laboratories - Innovatieve Diagnostiek en Technologieën - IDEXX Laboratories, Inc., is de wereldmarktleider op het gebied van diagnostiek en informatie technologie-oplossingen voor de diergezondheid en het water en de melk kwaliteit. Wij helpen veterinaire praktijken wereldwijd vooraf medische zorg, het verbeteren van de productiviteit van de medewerkers en het verhogen van de praktijk van de winstgevendheid. IDEXX is ook wereldleider in de microbiologie testen van technologieën die zorgen voor veilig water en de top leverancier van de diagnostische tests en gezondheid-toezicht op systemen voor melk veiligheid en productie dierlijke gezondheid. Lees meer

 • http://www.idexx.com.au/corporate/common/contact-idexx.html Contact Met Ons - Contact informatie is bedoeld voor alle divisies van IDEXX Laboratories te helpen het beste direct uw vraag.
 • http://www.idexx.com.au/corporate/common/directory.html IDEXX Web Site Map - Een directory van IDEXX Websites van over de hele wereld. Gerelateerde sites zijn ook vermeld.
 • http://www.idexx.com.au/corporate/products-and-services.html IDEXX Diagnostische Producten en Diensten - Pet-kant van diagnostische tests, point-of-care instrumenten, referentie laboratorium diensten, digitale radiografie, en de praktijk van management oplossingen voor de veterinaire praktijk. IDEXX ook biedt microbiologie testen van technologieën die zorgen voor veilig water en diagnostische tests en gezondheid-toezicht op systemen voor melk veiligheid en productie dierlijke gezondheid. Meer informatie.
 • http://www.idexx.com.au/smallanimal/small-animal-health.html Kleine Dier – Diagnostische Technologie en Diensten om te Helpen Dierenartsen Zorg voor Huisdieren en Klanten - Diagnostische technologie en diensten om te helpen dierenartsen zorg voor huisdieren en cliënten, met inbegrip van in-huis test-en analyseapparatuur, digital imaging systems, telegeneeskunde, laboratoria tests en diensten, en de praktijk van management-oplossingen.
 • http://www.idexx.com.au/smallanimal/in-house-diagnostics.html In-house Diagnostiek voor Veterinaire Praktijken - Voor veterinaire praktijken, IDEXX biedt in-house oplossingen om u te helpen bij de zorg voor uw huisdieren en klanten. De gezondheid van het huisdier diagnostiek zijn in-house analysers, SNAP tests en interne geneeskunde overleg.
 • http://www.idexx.com.au/smallanimal/reference-laboratories.html Referentie Laboratoria voor Veterinaire Praktijken - Als een dierenarts, u weet nauwkeurige testresultaten zijn slechts het begin, wanneer het gaat om de zorg voor uw patiënten. Dat is de reden waarom alleen IDEXX Referentie Laboratoria levert meer met innovatieve tests, de persoonlijke service, de geïntegreerde resultaten en deskundige feedback. Om een test, het instellen van uw account of ontdek meer nu.
 • http://www.idexx.com.au/smallanimal/reference-laboratories/support.html Deskundige Feedback en Ondersteuning voor Dierenartsen - Voor dierenartsen, gratis interne geneeskunde overleg en 24/7 klantenondersteuning. Onze meer dan 70 board-gecertificeerd veterinair specialisten en pathologen zijn altijd beschikbaar voor een gratis consult. Meer informatie over onze interne geneeskunde consultants en pathologen, of neem contact op met de klantenservice.
 • http://www.idexx.com.au/smallanimal/practice-management.html De Veterinaire Praktijk Management - Voor veterinaire praktijken, IDEXX Praktijk Management software, tools en technologie om u te helpen uitvoeren van uw praktijk efficiënter en rendabeler. Meer informatie over de Hoeksteen Praktijk Management Software, diensten en ondersteuning, en data-integratie en connectiviteit oplossingen.
 • http://www.idexx.com.au/equine/equine-health.html Gespecialiseerde Verzorging Paarden - IDEXX Laboratories is toegewijd aan het bevorderen van paarden verzorging door het dienen van de gespecialiseerde behoeften van de paarden de markt. Lees meer over onze in-huis test-en analyseapparatuur en referentie laboratorium diensten uitsluitend voor equine practitioners.
 • http://www.idexx.com.au/equine/in-house-diagnostics.html In-house Diagnostiek voor Equine Veterinary Practices - Voor paarden dierenartsen, IDEXX biedt nauwkeurige, real-time testen en praktische paarden diagnostische oplossingen voor in huis en in het veld. Meer informatie over IDEXX VetLab Analysers en de MODULE Veulen IgG Test
 • http://www.idexx.com.au/equine/reference-laboratories.html Referentie Laboratorium voor Equine Veterinary Practices - IDEXX biedt een uitgebreide test menu uitsluitend voor paarden verzorging en de huisartsen die bieden. Kies een van de specialiteiten en de routine tests back-up met deskundige ondersteuning van de veterinaire pathologen. Meer informatie.
 • http://www.idexx.com.au/livestock-poultry/livestock-poultry.html Vee en Pluimvee Diagnostiek - Om zeker van beslissingen over schapen en runderen gezondheid met IDEXX diagnostische tests en technologieën. IDEXX testen, instrumenten en software van betrouwbare resultaten voor meer dan 50 van de meest gangbare vee en pluimvee ziekten. Bovendien, wereldwijde distributie en productie, ondersteund door deskundige technische service en internationale wet-en regelgeving expertise, zorgen voor een snelle reactie, waar u ook zaken doen.
 • http://www.idexx.com.au/livestock-poultry/equine.html Paarden Tests te Identificeren en Beheren van Ziekte - IDEXX Laboratories biedt diverse technologieën voor de detectie en het beheer van meerdere paarden ziekten, met inbegrip van Equine Infectieuze Anemie Virus, Influenza A, West Nile Virus, Trichinellose en Besmettelijke Paarden Tritis.
 • http://www.idexx.com.au/livestock-poultry/ruminant.html Herkauwers Tests te Identificeren en Beheren van Ziekte - IDEXX Laboratories biedt een scala van technieken voor de detectie van antilichamen en antigenen bij herkauwers.
 • http://www.idexx.com.au/livestock-poultry/swine.html Varkens Tests te Identificeren en Beheren van Ziekte - IDEXX Laboratories biedt diverse technologieën voor de detectie van een verscheidenheid van ziekten bij varkens.
 • http://www.idexx.com.au/livestock-poultry/poultry.html Pluimvee Tests te Identificeren en Beheren van Ziekte - IDEXX Laboratories biedt een brede lijn van diagnostische testen beschikbaar voor kippen en kalkoenen. Test resultaten worden gebruikt voor de diagnose van de ziekte en de controle van de vaccinaties.
 • http://www.idexx.com.au/livestock-poultry/software.html IDEXX xChekPlus Diagnostische Software - IDEXX xChekPlus Software biedt een nieuw niveau van informatie management om het pluimvee en vee-industrie.
 • http://www.idexx.com.au/dairy/dairy-testing.html Zuivel Testen - Over de hele wereld, zuivel-professionals vertrouwen op IDEXX zuivel tests om melk te beschermen kwaliteit, diergezondheid bevorderen en het opbouwen van een bloeiende melkveehouderij.
 • http://www.idexx.com.au/dairy/about-dairy.html Zuivel Tests - Zuivel Testen - IDEXX tests helpen om te zorgen voor melk van de kwaliteit en gezondheid van dieren wereldwijd. Meer informatie over IDEXX zuivel proeven, met inbegrip van SNAP residu tests.
 • http://www.idexx.com.au/water/water-testing-solutions.html Water Testen Van Oplossingen - IDEXX testen van oplossingen helpen zorgen voor de veiligheid en de kwaliteit van water voor miljoenen mensen wereldwijd door het verstrekken van de bevestigde resultaten voor betrouwbare uitkomsten.
 • http://www.idexx.com.au/water/comparison.html Een vergelijking van IDEXX coliforme/E. Coli tests - Alle vier IDEXX coliforme/E. coli tests voldoen aan de eisen, testeisen over de hele wereld. Het vinden van IDEXX test is voor u.
 • http://www.idexx.com.au/water/enterococci-tests-comparison.html Een vergelijking van IDEXX enterokokken tests - Alle vier IDEXX enterokokken tests voldoen aan de eisen, testeisen over de hele wereld. Het vinden van IDEXX test is voor u.
 • http://www.idexx.com.au/water/products/pseudalert.html Pseudalert water testen product informatie - Het detecteren van Pseudomonas aeruginosa in het zwembad/spa water snel dus je kan beschermen tegen infecties en ziekten.
 • http://www.idexx.com.au/water/products/filta-max-xpress.html Filta-Max xpress water testen product informatie - Doel van Cryptosporidium en Giardia efficiënt uit een breed scala van ruw water matrices met deze geoptimaliseerd filter-module.
 • http://www.idexx.com.au/water/products/hpc-for-quanti-tray.html HPC voor Quanti-Lade - HPC voor Quanti-Lade maakt heterotrofe plaat telt eenvoudig. Zie hoe IDEXX heeft vereenvoudigd microbiële detectie voor gebotteld water te testen.
 • http://www.idexx.com.au/water/products/quanti-tray.html Quanti-Lade en Quanti-Lade/2000 - Water Testen Product Informatie - Het giswerk uit van het kwantificering met deze gemakkelijke, snelle en nauwkeurige semi-geautomatiseerde kwantificering van de methode.

  País: 72.55.246.226, Noord-Amerika, US

  Ciudad: -70.579 Maine, Verenigde Staten

 • Siegfried Gromhaus - Super Gerät

  Lieferung und Gerät sehr zufriedenstellend. Preis Leistung o.k. Hervorragende Eigenschaften zum Backen. Bedienung ist gut zu verstehen was ja auch wichtig ist.

 • Andreas - tolle Einschlafhilfe

  Der Autor hat sich große Mühe gegeben in vielen Quellen zu wühlen und seine Ergebnisse nach Lebensbereichen zu gliedern. Dabei bleiben alle historischen Figuren blass, die Einblicke in die damalige Zeit nur punktuell interessant. Der Aspekt einer Zeitreise ist weit hergeholt. Ständige Querverweise innerhalb seines Buches nerven nur. Einerseits weil der Verweis auch nur zu einer Randnotiz führt, zum anderen weil es einem vor Augen führt, dass man das Gelesene schon wieder vergessen hat. Aus der zweifellos umfangreichen Recherche des Autors hätte man sicherlich zwei bis drei wirklich interessante Bücher schreiben können. So bleibt nur eine unendliche Geschichtestunde, von der ich als Zeitreisender hoffe, dass sie bald zu Ende ist. Das Buch ist absolut überbewertet.

 • Danilo Kühn - Voll zufrieden

  Der Kopfhörer hat mir auf Anhieb gefallen! Er ist leicht, sitzt gut auf den Ohren und macht qualitativ einen guten Eindruck. Die Rezessionen sagen, dass die Höhen fehlen und ich war gespannt, wie er klingt. Der erste Eindruck war tatsächlich etwas dumpf, aber das stört mich nicht, da ich gerne etwas mehr Bass im Klang habe :-)

 • andre - Qualität hat nach gelassen.

  Die Druckqualität ist zwar noch die gleiche, aber das Raumgewicht ist geringer geworden ... leider wird darauf nicht hin gewiesen!