Medische sites

jpharmtechnol.com Revisión:


http://eherbalmedicine.com/j/jpharmtechnol.com.html

 

het tijdschrift van de Apotheek Technologie: Volume 29 | Maart/April 2013 - Voor zowel apothekers en technici, jPT biedt waardevolle informatie voor degenen die geïnteresseerd zijn in het hele lichaam van apotheek de praktijk. jPT heeft betrekking op nieuwe geneesmiddelen, producten en apparatuur; therapeutische ontwikkelingen, organisatorische, juridische en educatieve activiteiten; drug distributie en administratie; en omvat de permanente vorming van de artikelen.

 • http://jpharmtechnol.com/abstracts/volume29/March-April/pg55.php Behandeling en Management van Postmenopauzale Osteoporose Binnen een Ambulante Zorg Netwerk - Postmenopauzale osteoporose (PMO) is geassocieerd met een aanzienlijke morbiditeit en mortaliteit.Ondanks de opgestelde richtlijnen voor de verzorging van de PMO, de behandeling en het beheer van deze ziekte remainsuboptimal.
 • http://jpharmtechnol.com/abstracts/volume29/March-April/pg61.php Doe de Suiker Vervangt geen Impact Hebben op de Glykemische Controle bij Patiënten met Diabetes? - Evaluatie van de impact van nonnutritive suikervervangers op de glykemische controle bij patiënten withdiabetes.
 • http://jpharmtechnol.com/abstracts/volume29/March-April/pg66.php Dextromethorfan Misbruik: Een Literatuur Review - Case reports en studies tonen aan dat er patronen zijn gekoppeld withdextromethorphan misbruik. Het is moeilijk vast te stellen dextromethorfan als de verwekker van misbruik effectsbecause van coingestion van andere stoffen. Studies moeten onderzoeken of de apotheker de rol en de associationbetween dextromethorfan verkoop beperkingen en misbruik patronen.
 • http://jpharmtechnol.com/abstracts/volume29/March-April/pg72.php Rol van CYP450 in de behandeling met trombocytenaggregatieremmers: Overwegingen bij Patiënten met een Risico voor de Verdere Cardiovasculaire of Cerebrovasculaire Problemen - Om te bepalen hoe de interactie met cytochroom P450 (CYP450) isoenzym trajecten mayinfluence de selectie van plaatjesremmers therapie bij patiënten met cardiovasculaire en cerebrovasculaire ziekte.
 • http://jpharmtechnol.com/abstracts/volume29/March-April/pg94.php Ipilimumab-Geïnduceerde Pneumonitis:Een Case Report - Melden van een geval van ipilimumab-geïnduceerde pneumonitis bij een patiënt met een gemetastaseerd melanoom.

  País: 184.154.28.202, Noord-Amerika, US

  Ciudad: -87.6441 Illinois, Verenigde Staten

 • Freigeist - Gute Leistung, auch mit Motor Steuerung

  Den Humax Nano HD+ habe ich jetzt gut vierzehn Tage im Einsatz. Neben dem Empfang von HD+ auf Astra 19 E nutze ich auch andere Programme auf den Satelliten Astra 28 E (englische Programme) , Hotbird, Amos und Sirius. Dazu muss der Humax Nano eine Motorsteuerung meiner Satellitenanlage bedienen, was er sehr gut und zuverlässig schafft.

 • Riecke - hat geklappt

  Ich habe mich an das Programm gehalten und meine Leberwerte haben sich um einiges gebessert. Ich bin froh das ich das Buch gekauft habe.