Medische sites

publishing.article1.co.uk Revisión:


http://eherbalmedicine.com/p/publishing.article1.co.uk.html

 

Artikel | Gratis Artikel Directory | Artikel Directory | Artikel Indienen Site - Article1 is een gratis Artikel Directory waarmee u de kwaliteit van de artikelen en de e-zine inhoud. U kunt uw artikelen op vrije basis

 • http://www.publishing.article1.co.uk/key-subject/advertising Reclame | Artikel - Reclame of reclame is een vorm van communicatie voor marketing en gebruikt te stimuleren, overtuigen of manipuleren van een publiek (kijkers, lezers of luisteraars; soms op een specifieke groep) om verder te gaan of maak een aantal nieuwe actie. Meestal is het gewenste resultaat is om te rijden in het gedrag van consumenten met betrekking tot een commercieel aanbod
 • http://www.publishing.article1.co.uk/key-subject/art-culture Kunst & Cultuur | Artikel - Cultural arts verwijzen naar transformatie en een samenwerking van verschillende vormen van kunst. De term belichaamt creatief denken en kritiek, dat bestaat uit de analyses van de hedendaagse visuele cultuur naast andere vormen van kunst, d.w.z. beeldende kunst, literatuur, muziek, theater, film, dans, enz. Cultureel helpen verklaren de wereld waarin we leven, wereldbeeld en vaak een uitdaging huidige ideeën, gedachten en de praktijk. In het algemeen, culturele kunsten zijn multidisciplinaire, interdisciplinaire en cross-genre. Culturele kunsten zijn minder definitie en meer over de betekenis en de zin van onze huidige omgeving door middel van een verkenning van de creativiteit. Ook wel bekend als multificational-culturele kunsten.
 • http://www.publishing.article1.co.uk/key-subject/attorney Advocaat | Een Artikel - Een persoon, meestal een advocaat, aangewezen om een ander in het bedrijfsleven of juridische zaken.
 • http://www.publishing.article1.co.uk/key-subject/classes Klassen | Artikel - Een systeem van bestellen samenleving waarin de mensen zijn opgedeeld in sets op basis van de waargenomen sociale of economische status. Een reeks of categorie van dingen die het hebben van een eigenschap of kenmerk gemeen en onderscheiden van anderen door de soort, het type, de kwaliteit of Een Groep van mensen voor het leren van iets
 • http://www.publishing.article1.co.uk/key-subject/conference-call Conference Call | Artikel - Een conferentiegesprek is een gesprek waarin de bellende partij wenst te hebben aan meer dan één gesprekspartner bijschakelen in het audio-gedeelte van het gesprek. De conferentiegesprekken kunnen worden ontworpen zodat de gebelde partij om deel te nemen tijdens het gesprek of het gesprek kan worden ingesteld zodat de gebelde partij die alleen luistert naar de oproep en kan niet spreken. Het wordt ook wel ATC (Audio Tele-Conferentie).
 • http://www.publishing.article1.co.uk/key-subject/cord-blood Navelstrengbloed | Artikel - Navelstrengbloed is een voorbeeld van bloed genomen van een pasgeboren baby's navelstreng. Het is een rijke bron van hematopoietische stamcellen zijn de voorlopers van de bloedcellen. Als zodanig zijn ze gebruikt voor de behandeling van bepaalde ziekten van het bloed en het immuunsysteem. De volgende grootste groep erfelijke ziekten (van rode bloedcellen, het immuunsysteem en bepaalde metabole afwijkingen.) Patiënten met lymfoom, myelodysplasia en severe aplastic bloedarmoede hebben ook met succes getransplanteerd met navelstrengbloed.
 • http://www.publishing.article1.co.uk/key-subject/credit Credit | Artikel - Credit (van het latijnse credere vertaling. "geloof") is het vertrouwen waarmee de ene partij aan geld of middelen aan een andere partij waar dat de tweede partij niet vergoeden van de eerste partij direct (waardoor het genereren van een schuld), maar in plaats daarvan regelt ofwel terug te betalen of terug deze middelen (of andere materialen van gelijke waarde) op een later tijdstip. De middelen die kunnen worden financiële (bv. het verstrekken van een lening), of ze kunnen bestaan uit goederen en diensten (bijv. het consumentenkrediet). Credit omvat elke vorm van uitgestelde betaling.[2] het Krediet wordt verlengd door een schuldeiser, ook wel bekend als een geldschieter, op een schuldenaar, ook wel bekend als een lener.
 • http://www.publishing.article1.co.uk/key-subject/donate Doneren | Artikel - Een gift is een gift gegeven door fysieke of juridische personen, meestal voor liefdadige doeleinden en/of om te profiteren van een oorzaak. Een donatie kan verschillende vormen aannemen, met inbegrip van cashoffering, diensten, nieuwe of gebruikte goederen zoals kleding, speelgoed, eten en voertuigen. Het kan ook bestaan uit nood, het reliëf of de humanitaire hulp items, ontwikkelingshulp, steun, en kan ook betrekking hebben op medische zorg nodig, bijvoorbeeld bloed of organen voor transplantatie. Giften van goederen of diensten worden ook wel aangeduid met giften in natura.
 • http://www.publishing.article1.co.uk/key-subject/electricity Elektriciteit | Artikel - Elektriciteit is de verzameling van fysieke verschijnselen geassocieerd met de aanwezigheid en de stroming van elektrische lading. Elektriciteit geeft een breed scala van bekende effecten, zoals bliksem,statische elektriciteit, elektromagnetische inductie of elektrische stroom. Bovendien, elektriciteit maakt de creatie en ontvangst van elektromagnetische straling, zoals radiogolven. In elektriciteit, tegen electromagnetische velden die de wet op de andere kosten. Elektriciteit veroorzaakt door verschillende soorten van de fysica:
 • http://www.publishing.article1.co.uk/key-subject/gas Gas | Artikel - Gas is één van de vier fundamentele staten van de materie (de andere zijn vaste, vloeibare en plasma). Een zuiver gas kan worden gemaakt van individuele atomen (bijvoorbeeld een edelgas zoals neon),elementaire moleculen gemaakt van een atoom (bv. zuurstof), of samengestelde moleculen gemaakt van een verscheidenheid van atomen (bijvoorbeeld kooldioxide). Een gas mengsel bevatten een verscheidenheid van zuivere gassen die veel lijkt op de lucht. Wat is het verschil tussen een gas van vloeistoffen en vaste stoffen is de enorme scheiding van de afzonderlijke gas-deeltjes. Deze scheiding maakt meestal een kleurloos gas onzichtbaar voor het menselijke waarnemer. De interactie van de gasdeeltjes in de aanwezigheid van elektrische en gravitationele velden worden beschouwd als te verwaarlozen, zoals aangegeven door de constante snelheid vectoren in de afbeelding. Een soort van bekend is aardgas stoom.
 • http://www.publishing.article1.co.uk/key-subject/insurance Verzekering | Een Artikel - Verzekering is de evenwichtige overdracht van het risico van een verlies, van de ene entiteit naar de andere, in ruil voor betaling. Het is een vorm van risico management voornamelijk gebruikt voor de hedgeagainst het risico van een onzeker, onzeker verlies. Een verzekeraar of verzekeringsmaatschappij, is het verkopen van de verzekering; de verzekerde of de verzekeringnemer is de persoon of entiteit die de aankoop van de verzekering. De hoeveelheid geld te betalen voor een bepaalde hoeveelheid van de dekking van de verzekering heet de premie. Risico management, de praktijk van appraisingand beheersing van het risico, heeft zich ontwikkeld als een discrete gebied van studie en praktijk.

  País: 66.96.147.101, Noord-Amerika, US

  Ciudad: -71.2047 Massachusetts, Verenigde Staten

 • ASSA - Super Werkzeugkoffer

  Also meine Erwrtungen hat er übertroffen. Gutes stabiles Werkzeug, sauber verarbeitet der Werkzeugkoffer. Vor allem die Verschiedensten Werkzeuge gehören zu jedem der wo Notebooks, PC,s und diverse andere große und kleiner Elektroartikel aus , -um und wieder zusammenbauen möchte. Preis -/Leistung perfekt. Sehr weiter zu empfehlen.

 • Stunde der Wahrheit - Adam und Eva wurden von extraterrestrischen Anunnaki erschaffen

  Dieses Buch erzählt die wahre Geschichte über die Herkunft des modernen Menschen. Was Weltreligionen und Pseudowissenschaft schon von Anfang an verschwiegen und sogar durch tausende Lügen bekämpft haben, dringt nun wieder ins Gedächtnis der Menschheit. Kirchenlehre und Mainstream-Evolutionstheorie sind beide falsch und zwei Seiten der gleichen Münze. Wer die Wahrheit wissen will, sollte sich dieses Buch durchlesen. Enki war der Genetiker der Anunnaki, ein Wesen aus Fleisch und Blut. Er stieg im Gegensatz zu vielen seiner Kameraden und Führer zu den Menschen hinab, nahm sie in Schutz, rettete viele sogar vor der Flut. Er war der Lehrmeister und Freund, der stolz war auf seine Schöpfung. Enki setzte sich auch ein für die Emanzipation des hellen Cro-Magnon, so konnte er erwirken dass die Menschheit hier auf der Erde weiterleben durfte und nicht länger als Arbeitervolk für den Goldabbau benutzt wurde. Leider hatte diese gute Tat ihren Preis: Der Genetiker der Anunnaki gilt heute als Luzifer im abrahamitischen Sinne. Für die Freiheit des Menschen musste der Schöpfer vom Fürsten des Lichts zum Fürsten der Finsternis werden, damit er nie wieder Anhänger unter den Menschen findet. Was für ein grausamer Rufmord. Während die rassistischen Drakonierabkömmlinge und Hybride, bekannt als Reptiloide, als eigentlicher Satan hier schalten und walten können wie sie wollen. Bis die wahren Götter irgendwann zurückkehren.

 • mix mikel - ein tolles kleines Teil mit hervorragenden Eigenschaften..

  ich habe für mein hervorragendes Zoom EF 28-135 (für einen sensationell günstigen Preis bei Amazon Warehouse gekauft) ein kleines Reiseobjektiv für die Jackentasche gesucht - einfach genial und hervorragend in der Bildqualität und Schärfe, ich finde es sogar besser

 • Waiter - Ausgezeichnete Espressomühle

  Bislang habe ich gemahlenen Espresso gekauft, da ich die Anschaffung einer teuren Espressomühle scheute. Bis ich die Graef gefunden habe, die im Internet überaus positiv bewertet wird. Ich bin nicht enttäuscht worden, mein Espesso hat nun eine richtige Crema und schmeckt auch besser. Vor allem stimmt der Mahlgrad, vorher hatte ich damit große Probleme.

 • Wolfgang Röhr - Passgenaue Beschreibung

  Schnelle Lieferung, sehr gute Beschreibung und wenn man sich harrgenau an die Reihenfolge der gut bebilderten Bauanleitung hält