Medische sites

rockfordspine.com Revisión:


http://eherbalmedicine.com/r/rockfordspine.com.html

 

Rockford Spine Center - Rockford, illinois, - Midwest Spinal Care - operatie, rugpijn, pijn in de nek - Gelegen in Rockford, illinois, Rockford Spine Center biedt eerste klas wervelkolom zorg naar de Midwest. Onze uitgebreide zorg faciliteit is uitsluitend gewijd aan de wervelkolom zorgen. De partners begrijpen dat om goed te zijn in iets wat je hebben om zich te specialiseren in dat gebied en word een expert. Onze Artsen en Chirurgen streven naar het leveren van de beste spinale zorg in het land terwijl het prioriteren van zorg voor de patiënt en het gemak.

 • http://www.rockfordspine.com/for-patients/doctor-appointments.htm Afspraken Voor Patiënten op Rockford Spine Center - Northern Illinois spinale zorg voor rug-en nekpijn - Gelegen in Rockford, Illinois, Rockford Spine Center biedt eerste klas wervelkolom zorg naar de Midwest. Onze uitgebreide zorg faciliteit is uitsluitend gewijd aan de wervelkolom zorgen. De partners begrijpen dat om goed te zijn in iets wat je hebben om zich te specialiseren in dat gebied en word een expert. Onze Artsen en Chirurgen streven naar het leveren van de beste spinale zorg in het land terwijl het prioriteren van zorg voor de patiënt en het gemak.
 • http://www.rockfordspine.com/physicians-staff/index.htm Artsen & Personeel - Rockford, illinois, - Midwest Spinal Care - operatie, rugpijn, pijn in de nek - Rockford Spine Center is de enige spine center in de regio te combineren met de expertise van de drie fellowship opgeleide wervelkolom chirurgen, een Mayo Clinic opgeleid physiatrist en een algemeen orthopedisch chirurg.
 • http://www.rockfordspine.com/physicians-staff/doctor-michael-roh-md.htm Michael Roh, MD, arts en chirurg in het Rockford Spine Center in north central Illinois - Dr. Roh is mede-oprichter van Rockford Spine Center, en is al lang gewijd aan het creëren van een uitgebreide spine center dat zorgt voor een superieure en medelevende zorg voor de patiënt. Hij heeft bijzondere expertise in de cervicale wervelkolom chirurgie en minimaal invasieve chirurgie. Als één van de select-core faculty leden voor De Prestige® Cervicale Schijf, reisde hij het hele land door het onderwijzen van andere chirurgen deze innovatieve schijf te laten vervangen procedure. Hij heeft ook les gegeven in het hele land op een misvorming van de operatie en geavanceerde minimaal-invasieve technieken. Voorafgaand aan de mede-oprichting van Rockford Spine Center, Dr. Roh voltooid de prestigieuze fellowship in de wervelkolom operatie aan de Washington University in St. Louis, door velen beschouwd als een van de beste trainingsprogramma ' s voor de wervelkolom chirurgie in de VS
 • http://www.rockfordspine.com/physicians-staff/doctor-christopher-sliva-md.htm Christopher Sliva, MD, arts en chirurg in het Rockford Spine Center in north central Illinois - Dr. Christopher Sliva is een board certified orthopedische wervelkolom chirurg die gespecialiseerd is in de behandeling van hernia ' s, spinale stenose, spondylolisthesis en degeneratieve aandoeningen van de wervelkolom. Daarnaast is Dr. Sliva heeft uitgebreide ervaring in de behandeling van spinale tumoren, infecties en trauma ' s in de cervicale, thoracale en lumbale wervelkolom. Zijn interesses en expertise ook spinale misvormingen zoals scoliose en kyphosis bij volwassenen en kinderen.
 • http://www.rockfordspine.com/physicians-staff/doctor-fred-sweet-md.htm Fred de Zoete, MD, arts en chirurg in het Rockford Spine Center in north central Illinois - Dr. Lieve mede-oprichter van de Rockford Spine Center in 2003 met een doelstelling van het creëren van een national center of excellence in de spinale chirurgie. "De wervelkolom complex, waarbij vaak verschillende symptomen en gevolgen voor andere delen van het lichaam. Ik wilde maken van een state-of-the-art spine center, waar we het kunnen bieden van een patiënt met aanvullende diensten die ze nodig hebben in een plaats voor het maken van een nauwkeurige diagnose. Het maken van een juiste diagnose is cruciaal voor het leveren van een effectieve behandeling." Verder wilden we een omgeving te creëren waarin de patiënten zijn voorzien van een heel scala aan behandelingen met inbegrip van de bijbehorende risico ' s als potentiële voordelen van zowel chirurgische en niet-chirurgische opties. De patiënt is vervolgens bevoegd om de beslissing te maken die het beste is voor hen.
 • http://www.rockfordspine.com/physicians-staff/doctor-marie-walker-md.htm Marie Walker, MD, arts en chirurg in het Rockford Spine Center in north central Illinois - Dr. Walker is een board-gecertificeerde physiatrist die is met Rockford Spine Center sinds 2005. Haar expertise zet haar aan de frontlinie van complexe spinale evaluatie, diagnose en het opstellen van behandelplannen. Dr. Walker voert gespecialiseerde diagnostische zenuw testen (EMG/NCS), schrijft en houdt toezicht op fysiotherapie plannen en voert perifeer gewricht en in het zachte weefsel van injecties. Na uitputting van de conservatieve behandeling modaliteiten, Dr. Walker ook versnelt het interventionele pijnbestrijding verwijzingen of wervelkolom chirurgie verwijzingen als dat nodig is.
 • http://www.rockfordspine.com/physicians-staff/physician-assistants.htm Arts-Assistenten in Rockford Spine Center, Midwest Spinal Care - operatie, rugpijn, pijn in de nek - Arts-assistenten zijn een integraal onderdeel van het zorgteam op Rockford Spine Center. Elke arts-assistent werkt met een begeleidende chirurg te evalueren en de behandeling van patiënten, het verstrekken van een extra laag van expertise, steun en medeleven.
 • http://www.rockfordspine.com/services/index.htm Diensten in Rockford Spine Center - Illinois Spinal Care - operatie, rugpijn, pijn in de nek - Van chronische pijn in de rug tot de meest complexe spinale aandoeningen, de artsen in Rockford Spine Center hebben geholpen talloze patiënten terug te keren naar een pijn-vrije levensstijl.
 • http://www.rockfordspine.com/services/surgical-surgery-rockford-il.htm Chirurgische Diensten op Rockford Spine Center - Illinois Spinal Care - operatie, rugpijn, pijn in de nek - Fysiotherapie is een belangrijk onderdeel van onze conservatieve en alomvattende aanpak van de patiëntenzorg in Rockford Spine Center. Onze in-house fysiotherapie praktijk wordt bemand door twee gecertificeerde fysiotherapeuten die werken nauw samen met artsen om de ondersteuning van patiënten van chirurgische of medische behandeling.
 • http://www.rockfordspine.com/services/non-surgical-treatment-options.htm Niet-Chirurgische Diensten op Rockford Spine Center - Illinois Spinal Care - operatie, rugpijn, pijn in de nek - Onze holistische, multidisciplinaire aanpak zijn wij in staat om een verscheidenheid van niet-chirurgische behandelingen voor de behandeling van patiënten. Onze drie-fase behandeling protocol begint met de meest conservatieve, niet-invasieve opties. We kunnen beginnen met een enkele modaliteit of gebruik maken van de verschillende in combinatie het gewenste resultaat te bereiken. Als patiënten geen hulp krijgen, kunnen we overgaan tot nominaal invasieve niet-chirurgische behandelingen, of, ten slotte, is een operatie.
 • http://www.rockfordspine.com/services/diagnostic-imaging-mri.htm Diagnostische Imaging - MRI in Rockford Spine Center - Illinois Spinal Care - operatie, rugpijn, pijn in de nek - Rockford Spine Center biedt een scala van in-house diagnostische diensten voor patiënten gemak. Het hebben van onze eigen testfaciliteiten betekent dat patiënten vaak kan krijgen dezelfde dag afspraken, zodat artsen kunnen snel de juiste diagnose stellen en een behandeling te starten.
 • http://www.rockfordspine.com/services/xray-x-ray-rockford-il.htm X-Ray Diensten op Rockford Spine Center - Illinois Spinal Care - operatie, rugpijn, pijn in de nek - X-stralen helpen de arts bij het zoeken op het bot uitlijning. X-stralen ook helpen als uw arts vermoedt een fractuur van de wervelkolom, infectie of tumor.
 • http://www.rockfordspine.com/services/emg-ncv-tests-studies.htm EMG-NCV Tests op Rockford Spine Center - Illinois Spinal Care - operatie, rugpijn, pijn in de nek - Een EMG/NCV is uitgevoerd om te beoordelen spieren en zenuwen in uw armen en/of benen. Daarnaast helpt het lokaliseren waar het probleem vandaan komt. De symptomen die u ondervindt kunnen zijn gevoelloosheid, tintelingen, pijn, zwakte of spieren verkrampen.
 • http://www.rockfordspine.com/services/community-outreach.htm Community Outreach in Rockford Spine Center - Illinois Spinal Care - operatie, rugpijn, pijn in de nek - Walter Lawson Children ' s Home, Lezingen, Pediatrische Kliniek, en de Internationale Hulp

  País: 204.12.60.134, Noord-Amerika, US

  Ciudad: -75.7044 Delaware, Verenigde Staten

 • Inge Krieglsteiner - Schlechter Empfang

  Das Handy ist eigentlich ganz ok. Allerdings kann ich die meiste Zeit keine Anrufe empfangen. 2 Stunden später erhalte ich dann eine Nachricht von einem entgangenen Anruf. Das nervt tödlich! Bin nicht erreichbar, obwohl ich ein Netz habe.

 • Hans Peter Loch - Malt zuverlässig

  DIe Maschine überzeugt mich durch ein konsistentes Malergebnis und durch ihre solide Bauart. Bei feinster Malstufe verschluckt sich die Mühle am eigenen Kaffee; für Espresso macht ein deratiger Malgrad ohnehin keinen Sinn. Eine gute Mühle für den Home Barista.

 • Amazon-Kunde - DS214+

  Wie von Synology nicht anders gewohnt. Top Gerät. Einfache Installation. Kaum hörbar, Immer wieder. Habe bereits eine DS214play und eine DX213 im Einsatz. Für mich gibt's nichts anderes als Synology. KLARE KAUFEMPFEHLUNG

 • Marleen Meerhof - alles klasse

  Das Buch kam schnell und in guter Qualität ins Haus. Werde sicher wieder bei Ihnen kaufen und Sie auch in meinem Bekanntenkreis weiter empfehlen.