Medische sites

skjtravel.net Revisión:


http://eherbalmedicine.com/s/skjtravel.net.html

 

Huis - SKJ Reizen - Welkom op de SKJ verhaal travel blog, waar Shara deelt haar ervaringen en reflecties van reizen over de hele wereld.

 • http://skjtravel.net/index.php/bio.html Bio - Shara Kay Johnson - Die is Shara Johnson? Lees de biografie voor de gal achter de SKJ Travel blog.
 • http://skjtravel.net/index.php/15-features/360-roadside-views-of-namibia-snapshots-from-the-berrie-bus.html Weg Uitzicht op het Noorden van Namibië: Snapshots van de Berrie Bus - Neem een road trip met mij door het noorden van Namibië als ik toon u de scènes zag ik door het raam van mijn auto. De traditionele huizen, shebeens, sociale bijeenkomsten, en andere fragmenten van het leven dat ik door gaan.
 • http://skjtravel.net/index.php/15-features/345-the-african-hair-salon De Afrikaanse Kapsalon - Een kijk op de traditionele Himba kapsels, en de typische kapsalon gebouwen catering aan andere kapsels in Namibië.
 • http://skjtravel.net/index.php/15-features/350-fear-and-distrust-an-argument-for-witchcraft-as-a-primary-economic-inhibitor-in-africa Angst en Wantrouwen - Een Argument voor Hekserij als een Primaire Economische Remmer in Afrika - Voldoen aan de Chief Petrus, geliefde vader van een ambachtelijke gemeenschap, waarvan de betoverende aflevering laat zien hoe de economische stagnatie is een natuurlijk gevolg van doordringend geloof in hekserij.
 • http://skjtravel.net/index.php/component/content/article/40-blog/africa2010/63-hospitality.html Gastvrijheid voor de Lokale Mensen de Rock-en Pinguïns Genot - Gastvrijheid in Johannesburg (alsof we dat nog niet hebt ervaren door de boot) en een reis naar kaapstad om de pinguïns bij Boulder Beach.
 • http://skjtravel.net/index.php/15-features/346-namibia-ii-archive Namibië II Archief - Archief voor berichten van mijn tweede reis naar Namibië, grotendeels gericht op het onderzoeken van de pervasieve hekserij cultuur.
 • http://skjtravel.net/index.php/15-features/358-circling-the-nxai-pan-part-2-animal-pals-and-special-moments.html Cirkelen de Nxai Pan, Deel 2: Dier Pals en Speciale Momenten - Tweede deel van virtuele safari door het Nxai Pan in Botswana. Dit keer treffen we meestal groepen van dieren, waaronder olifanten en grote katten.
 • http://skjtravel.net/index.php/15-features/355-circling-the-nxai-pan-part-1-one-on-one-time-with-the-animals.html Cirkelen de Nxai Pan, Deel 1: Één-op-Één Keer met de Dieren - Het controleren van de Nxai Pan tijdens het "groen" seizoen. Hoewel dit droge zout pan bevat niet de overvloed van wilde dieren elders in Botswana, een prachtig aantal dieren komen om me te zien en me welkom te heten te Bostwana in het regenseizoen!
 • http://skjtravel.net/index.php/15-features/359-calhan-paint-mines-fantastical-geology-magical-color.html Calhan Verf Mijnen Fantastische Geologie, Magische Kleur - Neem een korte rondleiding van de Verf Mijnen Interpretatieve Park in het oosten van Colorado, gebruikt voor duizenden jaren door indianen te maken van kleurstoffen en hulpmiddelen.
 • http://skjtravel.net/index.php/15-features/348-puerto-rico-outside-san-juan-green-blue-old-and-new.html Puerto Rico Buiten San Juan: Groen, Blauw, Oud en Nieuw - Groene regenwouden, blauw bio-luminescentie, oude suikerfabrieken en de oude ballcourts, nieuwe probings in de ruimte ... sommige van de dingen te zien, buiten de steden in Puerto Rico.
 • http://skjtravel.net/index.php/15-features/353-kalahari-in-the-wet-season-a-divine-surprise.html De Kalahari in het Natte Seizoen-Een Goddelijke Verrassing - Safari in het Central Kalahari Game Reserve tijdens het natte seizoen verlamt me met haar weelderige, groene landschap en dynamische luchten. Oh ja, en de dieren ook!
 • http://skjtravel.net/index.php/15-features/352-twenty-years-in-chains-a-triumph-of-compassion-over-cruelty.html Twintig Jaar in Ketens - Een Triomf van Mededogen Over Wreedheid - Het opmerkelijke verhaal van Ndjinaa, een Himba vrouw geketend aan een paal voor 20 jaar, en hoe compassie bleek sterker dan bijgeloof en brak de ketenen van de hekserij.
 • http://skjtravel.net/index.php/15-features/351-back-to-the-birds-a-new-list-from-ixtapa-mexico.html Terug naar de Vogels - Een nieuwe lijst van Ixtapa, Mexico - Dit jaar is wild bekijken op Popoyote Lagune en Barra de Potosi in Ixtapa, Mexico, mij introduceerde veel nieuwe vogels. En natuurlijk raakte ik base met mijn krokodil en iguana pals.
 • http://skjtravel.net/index.php/15-features/349-you-could-be-the-next-witch-a-namibian-culture-of-fear-and-jealousy.html U Zou de Volgende Heks - Een Namibische Cultuur van Angst en Jaloezie - U zou de volgende heks. Of je broer of je moeder. Het blootleggen van de hekserij cultuur in Namibië toont mij de mensen die in een constante staat van angst. Hier is een triest verhaal.
 • http://skjtravel.net/index.php/15-features/347-the-peace-in-human-touch.html De Vrede in de Menselijke Touch: Portretten in Namibië - Uit Namibië ... getuige van de rust en het comfort dat een simpele aanraking van genegenheid kan brengen naar een eenzame ziel.
 • http://skjtravel.net/index.php/15-features/343-popoyote-lagoon-2015-ixtapa-mexico.html Popoyote Lagune 2015 - Ixtapa, Mexico - Jaar 2015 foto ' s van mijn favoriete stukje natuur toevluchtsoord voor vogels en reptielen, Popoyote Lagune bij Playa Linda, Ixtapa, Mexico.

  País: 104.197.136.65, Noord-Amerika, US

  Ciudad: -122.0574 Californië, Verenigde Staten

 • Klabige - Zufrieden

  Bei dem günstigen Preis kann man kein High-End-Gerät erwarten und bekommt es auch nicht. Ich habe es als Ausweichgerät für Abende ohne Einigung über das gemeinsame Fernsehprogramm gekauft. :)

 • Amazon Kunde - Schneiden statt schmieren

  Produkt wie beschrieben und erfüllt seinen Zweck ohne Probleme. Endlich können die Wischer noch länger genutzt werden! Bin sehr zufrieden.