Medische sites

sovereignradiology.com.au Revisión:


http://eherbalmedicine.com/s/sovereignradiology.com.au.html

 

Thuis - Soevereine Radiologie biedt een nieuw perspectief in de medische beeldvorming. Onze service is gericht op de patiënt gecentreerde zorg.

 • http://www.sovereignradiology.com.au/radiologists/ Radiologen - Soevereine Radiologie - In een tijdperk waarin er sprake is van een verwachting dat de radiologen hebben sub-specialistische vaardigheden, de Soevereine Radiologie radiologie team is gekwalificeerd in de nieuwste technologie.
 • http://www.sovereignradiology.com.au/services/patients/ Voor Patiënten - CT-Cardiale Calcium score is een niet-invasieve test gebruikt om een schatting van het bedrag van coronaire plaque die een patiënt kan hebben.
 • http://www.sovereignradiology.com.au/services/patients/computerised-tomography-ct/ Gecomputeriseerde Tomografie - Soevereine Radiologie - Gecomputeriseerde Tomografie maakt gebruik van een X-Ray machine en geavanceerde computerprogramma ' s te maken van twee-en driedimensionale beelden van uw lichaam.
 • http://www.sovereignradiology.com.au/services/patients/mri-scan/ MRI-Scan - Soevereine Radiologie - MRI-scans gebruik van een sterk magnetisch veld en peulvruchten te maken in een hoge resolutie afbeeldingen van de geselecteerde anatomie en verwondingen aanwezig met een verfijnde en precieze details.
 • http://www.sovereignradiology.com.au/services/patients/ultrasound/ Echografie - Soevereine Radiologie - Een Echografie maakt gebruik van hoogfrequente geluidsgolven foto ' s te maken van zachte weefsels (bijv. de spieren, pezen, klieren) en organen in het lichaam.
 • http://www.sovereignradiology.com.au/services/patients/cardiac-calcium-score/ Cardiale Calcium Score - Soevereine Radiologie - CT-Cardiale Calcium score is een test gebruikt om een schatting van het bedrag van coronaire plaque een patiënt kan met behulp van een CT-scanner.
 • http://www.sovereignradiology.com.au/services/patients/interventional-procedures/ Wat is een Joint-Injectie? - Het doel van een gezamenlijke injectie is lokale anesthesie medicatie in een joint of het zachte weefsel om de ontsteking te verminderen en zorgen voor verlichting van de pijn.
 • http://www.sovereignradiology.com.au/services/patients/non-invasive-vascular-imaging/ Wat is een Doppler-Echografie? - Een Doppler-echografie test maakt gebruik van het gereflecteerde geluid golven om te zien hoe stroomt het bloed door middel van een bloedvat.
 • http://www.sovereignradiology.com.au/services/patients/oncology-cancer-imaging/ Biopsie en FNA - Een biopsie waarbij het gebruik van een grotere naald die verwijdert een vaste kern van weefsel (ook wel een core biopsie) en is daarom iets meer invasief.
 • http://www.sovereignradiology.com.au/services/patients/nuclear-medicine/ Nucleaire Geneeskunde - Nucleaire Geneeskunde omvat een injectie van een kleine hoeveelheid van de radioactieve tracer dat toont de functie en de structuur van het menselijk lichaam.
 • http://www.sovereignradiology.com.au/services/referrers/accessing-images/ Toegang tot beelden en rapporten - Soevereine Radiologie - Soevereine Radiologie heeft tot doel een aantal van de methoden voor de verwijzende artsen om hun patiënten' van beelden en verslagen.
 • http://www.sovereignradiology.com.au/services/referrers/referral-pads/ Verwijzing Pads - Soevereine Radiologie - Verwijzende artsen kunnen ook vul het formulier hieronder om nieuwe Soevereine Radiologie verwijzing pads. Wij regelen zo snel mogelijk te leveren.

  País: 202.124.241.203, Oceanië, AU

  Ciudad: 151.1969 Nieuw-Zuid-Wales, Australië

 • Marek D. - Super Produkt

  Ich bin mehr als Zufrieden mit Ihren Produkten. Die haut ist weich und es ergibt genau das Ergebnis, dass sie versprechen. Das habe ich in der Art noch nie so erlebt. Vielen Dank für die tollen Produkte.

 • Anton61 - Roboterhund als tolles Spielzeug

  Gut verpackt kommt der kleine Wau Wau ins Haus. Ist er als Spielzeug für Kids gedacht, sollte man ihn so jedoch nicht verschenken. Eine man sollte sich mit den Grundeigenschaften und Befehlen vertraut machen um es den Kindern erklären zu können. Dies ist zum einen notwendig weil es sich um sensible Elektronik handelt und zum anderen die Schnellanleitung nicht besonders viel hergibt. Diese ist zumal auch komplett in Englisch. Eine komplette Anleitung liegt nicht bei, ist aber im Internet zu finden. Aber auch diese ist komplett in Englisch.

 • Amazon Kunde - Einfach schade

  Leider nicht für das angegebene Alter geeignet und auch trotz exaktem Bauen funktioniert der Stufenförderer so nicht!

 • Erik - Tolles Licht, Tolles Design

  Ich wollte endlich mal eine ordentliche Taschenlampe für unseren Haushalt mit einem Design, das nicht aussieht, als wäre es von einem dreijährigen entworfen worden.