Medische sites

unbound.org Revisión:


http://eherbalmedicine.com/u/unbound.org.html

 

Sponsor een kind - Ongebonden - Ongebonden werken zij aan zij met mensen van verschillende religieuze tradities in 20 landen om mensen samen te brengen en de uitdaging van de armoede in nieuwe en innovatieve manieren.

 • https://www.unbound.org/Sponsor Sponsor - Ongebonden - Sponsor een kind, jongere of ouder wordende mens. Leren hoe sponsoring door middel van Ongebonden brengt hoop en positieve verandering voor mensen die in armoede leven en gebrek aan kansen en middelen.
 • https://www.unbound.org/Sponsor/HowItWorks Hoe Kindsponsoring Werkt - Ongebonden - Leren over hoe sponsoring door middel van Ongebonden werken, met inbegrip van hoeveel het kost en wat de voordelen die het biedt aan kinderen, jongvolwassenen, ouderen en gezinnen in armoede over de hele wereld.
 • https://www.unbound.org/Sponsor/OurFinancials Kindsponsoring Financiële Verslagen - Ongebonden - Meer dan 92 procent van de niet-Afhankelijke kosten gaan in de richting van programma ondersteuning. Wij zijn het enige kind sponsoring organisatie om de toekenning van een graad van Een+ van CharityWatch.
 • https://www.unbound.org/Sponsor/HowItWorks/LetterWriting Het Schrijven Van Brieven Aan Uw Gesponsord Vriend - Ongebonden - Wanneer u een kind sponsoren of ouderling via Unbound, je bent in staat om verbinding te maken met uw gesponsord vriend door middel van brieven en foto ' s het hele jaar door. Verzenden woorden van aanmoediging en belangstelling tonen voor uw vriend leven helpt bij het maken van een verbinding met de kracht om te veranderen van je leven.
 • https://www.unbound.org/DonationFunds/General Maak een Gift om te Helpen in het Gezin Uit de Armoede - Ongebonden - Maak een donatie aan de ondersteuning van het werk van Ongebonden en helpen bij het versterken van de programma ' s die we bieden aan kinderen, studenten en ouderen in de 20 landen waar we werken. U kunt doneren aan onze algehele inspanningen of doel uw bijdrage op een specifiek probleem, zoals Gezondheid, Wonen, Onderwijs en de rampenbestrijding.
 • https://www.unbound.org/OurImpact/Donate Maak Een Gift om Te Helpen Gezinnen in Armoede - Ongebonden - Een donatie aan het Ongebonden en hoop geven aan gezinnen in armoede. Uw bijdrage ondersteunt en versterkt onze programma ' s met kinderen, jonge volwassenen en ouderen in de 20 landen waar we werken.
 • https://www.unbound.org/OurImpact/Donate/PlannedGiving Geplande Woonwijk Geven en goede doelen Cadeau Annuïteiten - Ongebonden - Ongebonden biedt diverse geplande geven van opties die een donor wenst te maken van de onmiddellijke of toekomstige bijdragen ten voordele van een gesponsord vriend, fonds in een specifieke behoefte, zoals het hoger onderwijs of de ondersteuning van de algemene missie van Ongebonden.
 • https://www.unbound.org/OurImpact/Donate/EmployerMatching Help Een Student Op School Blijven Door Onze Werkgever Matching Gifts-Programma - Ongebonden - Werkgever bijpassende geschenken aan Ongebonden directe beurs hulp aan jonge mannen en vrouwen op zoek naar om te bouwen aan een weg uit de armoede te komen voor zichzelf en hun gezin.
 • https://www.unbound.org/OurImpact/OurWorkAndApproach Zie de Impact van kindsponsoring - Ongebonden - Door middel van verhalen en video ' s, ontdek hoe het sponsoren van kinderen, studenten en senioren door middel van Ongebonden is veranderd het leven van de gezinnen in 20 landen over de hele wereld.
 • https://www.unbound.org/OurImpact/WhoWeAre Top Sponsoring goed doel voor Kinderen, Jong Volwassenen en Senioren - Ongebonden - Unbound is een top-rated sponsoring organisatie voor kinderen, jong volwassenen en senioren, gevestigd in Kansas City sinds 1981. Door middel van Ongebonden, meer dan 250.000 sponsors zijn goed voor meer dan 300.000 kinderen, jong volwassenen en senioren wereldwijd.
 • https://www.unbound.org/OurImpact/OurResults De resultaten van de één-op-Één Sponsoring van Programma - Ongebonden - Ongebonden maatregelen sponsoring de effectiviteit van het programma en de resultaten voor gesponsorde personen en hun families door te focussen op globale, lokale programma ' s en individuele evaluaties. Lees meer over Ongebonden evaluatie van de inspanningen en resultaten.
 • https://www.unbound.org/OurImpact/Participate Deel De Vreugde Van Het Kind Sponsoring Met Anderen - Ongebonden - Wij nodigen u uit te voeren Ongebonden sponsoring in uw gemeenschap. Help ons verbinden van mensen in nood met de mensen die de zorg. Wij richten ons op een persoonlijke, grassroots-aanpak voor het verspreiden van het woord over ons sponsorprogramma.

  País: 45.79.71.158, Noord-Amerika, US

  Ciudad: -121.9886 Californië, Verenigde Staten

 • Bambelbee - habe es schnell durchgelesen!

  Das Buch ist gut und einfach beschrieben. Für mich sehr überezugend und sehr interessant. Besonders sehr interessant, da es sich auch um einen Mediziner handelt, der eigentlich wissen muss worüber er schreibt.

 • miriam - Großartig

  Unser Leguan fühlt sich wirklich wohl in seinem neuen Regenwald. Das Gerät ist sehr effektiv - kann unterschiedlich stark eingestellt werden und ist wirklich sehr leise. Ich habe lange gesucht und überlegt. Nun bin ich wirklich froh, dass ich mich für dieses Gerät entschieden habe. Es ist sein Geld auf alle Fälle Wert!