Medische sites

upl.umu.se Revisión:


http://eherbalmedicine.com/u/upl.umu.se.html

 

Aan de universiteit pedagogische cursus en lärandestöd - Umeå university - Aan de universiteit pedagogische cursus en lärandestöd (UPL) dragen bij tot een grensoverschrijdende en goede cultuur van leren en onderwijs in de Umeå universiteit door het leveren van professionele onderwijskundige ondersteuning aan docenten en studenten.

 • http://www.upl.umu.se/portfolj/ Het onderwijs van de portefeuille - aan de universiteit pedagogische cursus en lärandestöd - Umeå university - Het doel van een onderwijs-portfolio is voor het markeren van een docent pedagogische vaardigheden. De vaardigheid toont zich in hoe en waarom de leraar heeft uitvoering gegeven aan haar educatieve missie op een bepaalde manier en wat voor effect dit had op de kwaliteit van het onderwijs en de leerlingen leren.
 • http://www.upl.umu.se/om-upl/nyheter/nyhetsvisning/beviljade-punktumprojekt-2016.cid274681 Verleend Punktumprojekt 2016 - aan de universiteit pedagogische cursus en lärandestöd - Umeå university - Nu is de beoordeling van de aanvragen voor Punktum klaar voor dit jaar en de raad van bestuur van de UPL is 2016-09-27 besloten om het toewijzen van zeven ontwikkeling van het project fondsen in het kader van de 2016 oproep voor PUNKTUM.
 • http://www.upl.umu.se/om-upl/nyheter/nyhetsvisning/pilotomgang-for-den-nya-larplattformen-moodle.cid273421 Pilotomgång voor het nieuwe leerplatform Moodle - aan de universiteit pedagogische cursus en lärandestöd - Umeå university - Na het besluit van de voorzitter wordt gemaakt, is een nieuwe onderneming in het centrum van het leerplatform Moodle, die een aanvulling vormen op de Cambro. Een pilotomgång met deelnemers uit een aantal instellingen is gestart en zal doorgaan tijdens het eerste semester van 2016.
 • http://www.upl.umu.se/om-upl/nyheter/nyhetsvisning/ny-forestandare-pa-upl.cid270095 Nieuwe directeur bij UPL - aan de universiteit pedagogische cursus en lärandestöd - Umeå university - Op 1 augustus, joins Eva Svedmark als de nieuwe directeur van de UPL. Eva is werkzaam bij de UPL en de vorige SNEDE sinds 2004 en heeft zojuist haar doctoraat in de informatica.
 • http://www.upl.umu.se/om-upl/nyheter/nyhetsvisning/medel-for-att-stimulera-pedagogiskt-utvecklingsarbete.cid270092 Fondsen voor het stimuleren van de ontwikkeling van het onderwijs - aan de universiteit pedagogische cursus en lärandestöd - Umeå university - Nu is het tijd om te streven naar ontwikkeling fondsen (PUNKTUM) voor projecten met het doel het bevorderen van het universitetspedagogiskt ontwikkeling die de voordelen van het leren van studenten.
 • http://www.upl.umu.se/om-upl/nyheter/ Nieuws, - aan de universiteit pedagogische cursus en lärandestöd - Umeå university - Nieuws van het aan de universiteit pedagogische cursus en lärandestöd (UPL) in Umeå university
 • http://www.upl.umu.se/om-upl/kontakta-oss/ Neem Contact met ons op UPL - aan de universiteit pedagogische cursus en lärandestöd - Umeå university - U bent van harte welkom om contact met ons op met vragen over onze trainingen, faciliteiten, lopende projecten, activiteiten van netwerken, verzoeken om advies, ideeën over lesgeven activiteiten of behoefte aan pedagogische ondersteuning en ondersteuning.

  País: 130.239.141.119, Europa, SE

  Ciudad: 20.25 Västerbotten, Zweden

 • sunp0w3r - Wow! Schnell und Multifunktionell. Aber etwas laut.

  Das teil ist super ausgestattet, robust gebaut und schaut gut aus. Geniale Features und ultra schnell. Bissie laut ist der Drucker schon... aber sonst super.

 • Matthias - Super

  Die Qualität ist klasse, der Player funktioniert einwandfrei. Die Verzögerung beim Laden von Bluerays stört mich nicht, meines Erachtens liegt das in einem vertretbaren Rahmen - außerdem habe ich, wenn ich einen Film sehen möchte, Zeit und bin nicht auf der Flucht...

 • Amazon Kunde - Mittelmäßiges Spiel mit unverschämter DLC-Politik

  ++ Die Grafik ist recht gut, vor allem Tageszeiten und Wetter sind fantastisch. Dafür sind die Fahrzeuge und das Streckendesign nur ok.