Medische sites

womenshealth.northwestern.edu Revisión:


http://eherbalmedicine.com/w/womenshealth.northwestern.edu.html

 

Women ' s Health Research Institute | Wetenschap tot Zorg - De Vrouwen's Health Research Institute biedt een breed scala van programma ' s die onderzoekers helpen nieuwe dicoveries, laat geleerden onderwijzen wetenschappers van de toekomst, en helpen alle vrouwen krijgen een betere, meer persoonlijke gezondheidszorg.

 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/about/contact-us Neem Contact met Ons | Women ' s Health Research Institute - Vrouwen's Health Research Institute van de Northwestern University Feinberg School of Medicine 303 E Superior St, Lurie 10-121 Chicago, IL 60611 Tel: 312-503-1385 Fax: 312-503-0219 e-Mail: [email protected] Blog: http://blog.womenshealth.northwestern.edu lid worden van onze mailinglijst, of stuurt u een vraag, vul het formulier hieronder in:
 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/who-we-are/ Wie We Zijn | Women ' s Health Research Institute - De WHRI is een unieke gemeenschap van onderzoekers, artsen, studenten en advocaten verbonden aan de Northwestern University, toegewijd aan het verbeteren van de gezondheid van vrouwen en het bevorderen van het gebied van seks gebaseerd biologie.
 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/what-we-do/ WAT WE DOEN | Women ' s Health Research Institute - De WHRI informeert belanghebbenden over het belang van seks opname in alle biomedische wetenschappen, cultiveert onderzoek verkent geslacht verschillen, pleit voor een beleid dat sex opname, mentoren vrouwen in de biomedische wetenschappen, en bevordert de klinische diensten die zijn sekse en gender sensitief.
 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/our-team ONS TEAM | Women ' s Health Research Institute - De WHRI is een unieke gemeenschap van onderzoekers, artsen, studenten, advocaten en medewerkers te bevorderen op het gebied van seks op basis van de biologie en de vrouwen's gezondheid. Het administratief personeel implementeert programma ' s die zijn ontwikkeld met de begeleiding van een vrijwilliger Leiderschap Raad van multidisciplinaire experts in hun vakgebied.
 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/womens-health-research-institute-scholarly-research-publications Women 's Health Research Institute van het Wetenschappelijke Onderzoek & Publicaties | Women' s Health Research Institute - De volgende lijst omvat onderzoek en wetenschappelijke artikelen geschreven door het Instituut van medewerkers, studenten, werkende leden en medewerkers. Bovendien zijn die publicaties gemarkeerd met een sterretje (*) zijn geschreven door onderzoekers wiens werk werd financieel ondersteund door de Women ' s Health Research Institute. De naam van de awardee is in vet.
 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/sex-inclusion Sex Integratie aan de Northwestern University | Women ' s Health Research Institute - Klik Hier om je te Registreren voor de Seks Opname in Biomedical Research Workshop & Symposium Welkom in de Sex-Integratie Toolbox
 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/sex-inclusion/why-sex-matters-research/ Waarom Seks Zaken in Onderzoek | Women ' s Health Research Institute - Er zijn grote verschillen in de manieren waarop mannen en vrouwen veel ziektes.
 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/sex-inclusion/research-resources-0 Onderzoek Resources | Women ' s Health Research Institute - In het verleden was het onderzoek van uitgegaan dat er buiten de reproductieve systeem, verschillen tussen mannen en vrouwen gewoon niet bestaan of niet van toepassing. De meeste medische onderzoek-to-date is scheef naar mannelijke fysiologie, waardoor vrouwen op het risico voor een suboptimale zorg. De NIH Revitalisering Act van 1993 was een cruciale mijlpaal bereikt dat de opdracht de integratie van vrouwen in klinisch onderzoek om de gezondheidszorg te verbeteren voor iedereen.
 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/sex-inclusion/animal-research-methods Dier Methoden van Onderzoek | Women ' s Health Research Institute - Een van de fundamentele variabelen in preklinische biomedisch onderzoek is geslacht: of je maakt gebruik van cellen, weefsels, dieren of mensen. Dieren zijn gebruikt in het onderzoek als het nodig is om de studie van de hele, levend lichaam, dat is meer complex dan de afzonderlijke delen.
 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/sex-inclusion/research-methods Methoden van onderzoek | Women ' s Health Research Institute - Basic wetenschappers en clinici moeten beschikken over up-to-date methoden voor de studie sekse verschillen.
 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/sex-inclusion/cell-research-methods Cel Methoden van Onderzoek | Women ' s Health Research Institute - Gekweekte cellen worden gebruikt door de preklinische onderzoekers te identificeren biologische mechanismen, trajecten en processen die de basis vormen voor de ontwikkeling van nieuwe interventies die zijn uiteindelijk gebruikt in de mens. Er zijn veel overeenkomsten in cellen die afkomstig zijn van beide geslachten, in het bijzonder in de architectuur of functie en dit heeft geleid tot de veronderstelling dat het geslacht van de cel niet uit.
 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/sex-inclusion/human-research-methods Menselijke Methoden Van Onderzoek. | Women ' s Health Research Institute - De passage van de National Institutes of Health (NIH) Revitalisering Act van 1993 was een cruciale mijlpaal bereikt dat de opdracht de integratie van vrouwen in de klinische onderzoek naar verbetering van de gezondheidszorg voor alle mensen. Helaas, bijna twee decennia later, slechts 37% van de klinische studies onder vrouwen.
 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/programs/womens-health-research-forums Women 's Health Research Forums | Women' s Health Research Institute - Het Instituut biedt de Vrouwen's Health Research Maandelijkse Forum. Dit is een één uur educatief programma, tijdens de lunch, ook om professionals van de Northwestern Universiteit en andere instellingen in het hele land te presenteren fundamenteel wetenschappelijk onderzoek, klinisch onderzoek, klinische praktijk richtlijn en de sociale gevolgen in verband met vrouwen. De Maandelijkse Forum is een dynamische plek om te stimuleren meer sekse - en gender-gebaseerde onderzoeken en te ondersteunen en de rol van modellen voor opkomende vrouwen's gezondheid geleerden.
 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/programs/illinois-womens-health-registry Illinois is de Gezondheid van Vrouwen Register | Women ' s Health Research Institute - De Illinois vrouw Gezondheid Register is gemaakt om te stimuleren dat meer vrouwen deelnemen aan het onderzoek, en aan te moedigen meer wetenschappers en providers om vrouwen in hun onderzoek.
 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/sex-inclusion/research-sex-and-gender-differences-diseasetopic Onderzoek over Seks en Gender Verschillen per Ziekte/Topic | Women ' s Health Research Institute - Bij een bezoek aan een arts's office, de meeste mensen verwachten dat de geneesmiddelen die worden voorgeschreven zijn getest en zijn van kracht voor hun conditie. Maar voor veel vrouwen is, is deze fundamentele overtuiging is niet waar. De meeste medicijnen zijn ontwikkeld door middel van een pijpleiding die niet zijn cellen die afkomstig zijn van een XX achtergrond. Onderzoekers hebben een neiging om te gebruiken grotendeels de mannelijke dieren en afzien van het onderzoek van seks als een variabele in klinische studies, waardoor het verwaarlozen van de beoordeling van de drug's werkzaamheid op mannen vs. vrouwen.
 • https://www.womenshealth.northwestern.edu/sex-inclusion/sex-inclusion-policy Sex Integratie Beleid | Women ' s Health Research Institute - Op 9 oktober 2015, NIH vrijgegeven van de uiteindelijke beleid van de taal verbonden met de integratie van sekse als een variabele in het wetenschappelijk onderzoek samen met extra begeleiding op het verbeteren van de reproduceerbaarheid van de resultaten van het onderzoek (NIET-OD-16-011). De Women ' s Health Research Institute is een sterk pleitbezorger voor geslacht-integratie en rapportage en we zijn erg blij dat seks nu onderdeel van wetenschappelijk onderzoek op dezelfde manier de tijd, de temperatuur, de dosis en de leeftijd worden momenteel beschouwd.

  País: 107.22.208.63, Noord-Amerika, US

  Ciudad: -77.4728 Virginia, Verenigde Staten

 • silvia Gerstenberger - Super

  Habe diese Produkt in einer größeren Menge gekauft.Bin damit sehr zufrieden.Kann also diese Produkt nur weiter empfehlen. Ich bedanke mich für die schnelle Lieferung

 • Wolfgang Söllner - Medion Life P15080 80 cm (32 Zoll) LED-Backlight-Fernseher

  Full-HD Fernseher mit ansprechenden Bild und Ton, sowie gutem Preis/Leistungsverhältnis mit passabler Energie-Effizienz (Klasse B). Allerdings ist er mit einer sehr dürftigen Bedienungsanleitung ausgestattet, in der die Sendersuch-Möglichkeiten ungenügend und für Laien unverständlich beschrieben sind. Einen automatischen Programm-Suchlauf sollten SAT-Betreiber erst gar nicht versuchen, da in diesem Modus viele HD-Sender nicht gefunden werden. Deshalb im Menü ANTENNE-SETUP den betreffenden Sateliten auswählen und die verfügbaren Sender scannen. Eine Sortierung der gefundenen Sender sollte erst erfolgen, wenn auch alle gewünschten Sender zur Verfügung stehen, da die sortierten Programme nach jedem Suchlauf überschrieben werden (Komfort hat seinen Preis!). Ansonsten ist die Menüführung klar und verständlich strukturiert. Es ist eine Menü-Sperre vorhanden, die aber wenig Auswahlmöglichkeiten bietet. Der TV ist in einer Ferienwohnung eingesetzt und wird von den bisherigen Gästen uneingeschränkt gelobt. Deshalb kann er vor allem als Zweitgerät empfohlen werden. Einen Premium-Versand kann ich nicht empfehlen, da eine Standard-Lieferung meist nicht viel später eintrifft.

 • Ben Liebe - Gute Verarbeitung / Sehr guter Preis

  Ich habe mir dieses Kabel zugelegt, weil ich schon mit anderen preisgünstigen Kabeln sehr gute Erfahrungen gemacht habe.