Medische sites

word-detective.com Revisión:


http://eherbalmedicine.com/w/word-detective.com.html

 

Het Woord Detective - Het Woord Detective antwoorden lezer vragen over woord en zin ontstaan, de grammatica, het gebruik en de geschiedenis van de engelse taal. Verhalen over katten, kittens, honden, andere ongewone huisdieren, landelijk wonen en computer onderhoud zijn ook aanbevolen.

 • http://www.word-detective.com/2016/08/an-update-from-the-word-detective/ Een update van Het Woord Detective « Het Woord Detective - Beste vrienden, ik heb zin om te posten een update aan mijn origineel bericht van februari, maar ik heb ontdekt dat er niet echt zoiets als een rustig moment in dit soort situatie, en het is gemakkelijk om dingen te laten schuiven wanneer u liever niet denken (laat staan schrijven) over hen.
 • http://www.word-detective.com/2016/02/a-message-from-the-word-detective/ Een Bericht van Het Woord Detective « Het Woord Detective - Lieve vrienden, Jullie hebben waarschijnlijk al gemerkt dat Het Woord Detective is geworden, zullen we maar zeggen, wat sporadisch in de afgelopen maanden. Ik hoef uit te leggen. De afgelopen tien jaar, zoals velen van jullie weten, heb ik de bestrijding van de opmars van de progressieve multiple sclerose.
 • http://www.word-detective.com/2015/10/hackneyed/ Afgezaagde « Het Woord Detective - Dus ga naar de bron en vraag het paard. Lieve Woord Detective: onlangs heb ik de fout gemaakt van het lezen van een recensie van een TV-show ik kijk elke week, waarin de recensent spotten met de toon voor wat hij noemde haar "clichématige" karakters en plots.
 • http://www.word-detective.com/2015/10/slough-of-despond/ Slough van despond « Het Woord Detective - Het ergste was dat de varkens leek het grappig vindt. Lieve Woord Detective: ik heb onlangs gebeurde bij het optreden van een voormalige collega van mij te wachten op een bus, en ik vroeg hem hoe hij het zou doen. Hij antwoordde dat hij is geweest in "een poel van despond" voor een maand of twee nadat hij zijn baan verloor, maar is nu weer aan het werk en een beter gevoel.
 • http://www.word-detective.com/2015/10/swell/ Swell « Het Woord Detective - Potverdorie. Lieve Woord Detective: Wat is de oorsprong van "swell" in "Dat kattenliefhebber is een deining guy"? -- Anne. Deining man, inderdaad. Try "Dat kattenliefhebber is een koninklijk sucker." naast de pack nu weet te teisteren ons huis, we hebben nu twee of drie die regelmatig op onze veranda op zoek naar een hand-out.

  País: 216.92.99.11, Noord-Amerika, US

  Ciudad: -79.9791 Pennsylvania, Verenigde Staten

 • Amazon Kunde - Waschmaschine

  Guter Service schnelle Lieferung. Maschine hält was uns versprochen worden ist. Einfache Bedienung, einfacher Aufbau und vor allen ein sehr guter Pfeis.

 • iifunky - Sehr guter NC Kopfhörer

  Klingt gut, vor allem auch ausgeschaltet. NC ist super. Im Gegensatz zu QC35 kein allzu erdrückendes Gefühl, dafür ist der Bose etwas besser im Tragekomfort. In champagner wirkt er durchaus hochwertig. BT funktioniert einwandfrei. Sprachqualität gut, indoor sogar phantastisch.

 • Toran - Mehr Spaß als gedacht, trotz oft undankbarer Programmierung!

  Seit die PlayStation 4 vorgestellt wurde, war für mich klar, dass Knack unbedingt gekauft wird. Es sah fantastisch aus und versprach für mich, die klassischen Crash Bandicot oder ähnlichen Jump'n'Runs zu ergänzen.

 • slaby - Nachgedacht

  zum Nachdenken, und tatsächlich auch zum Schmunzeln ! lässt sich gut lesen ...man wird nicht Dümmer wenn man dieses Buch liest.

 • Isabell - Funktioniert nicht wie beschrieben

  Funktioniert nicht wie beschrieben. Hat die Sat to IP Funktion nicht bzw. funktioniert nicht in Kombination mit dem Devolo dLan TV Sat Multituner.

 • Melchen - Es funktioniert aber bei mir nur langsam und nicht überall gleich schnell

  Es ist jetzt mittlerweile meine 4 Anwendung des Gerätes und muss sagen , dass es funktioniert, aber man braucht Geduld.